Gå til indholdKollision


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

337 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


24-årige Emily flytter til New York efter sin mors død for at være tæt på kæresten, Dillon. Da hun møder den vanvittigt smukke, sexede Gavin, får Emily det meget svært. Hvem kan hun stole på? Hvem skal hun vælge?


Anmeldelser (2)


6. sep. 2017

24-årige Emily Cooper flytter til New York og møder Mr. Høj, Mørk og Seriøst Sexet. Hun har også en kæreste. Men hvem kan hun stole på, og hvem skal hun vælge? Til yngre læsere der kan lide romantisk, erotisk underholdning.

Emily har mistet sin mor til brystkræft og flytter til New York, hvor hendes trofaste støtte, kæresten Dillon, bor. I første omgang deler hun en lejlighed med veninden Olivia. Så møder hun en rig, smuk og meget sexet mand, Gavin Blake, som også har en sorg at slås med. Han er nærmest uimodståelig, men Emily kæmper hårdt for at følge sin mors råd om at holde fast i Dillon, der er begyndt at blive meget besiddende og dominerende.

Hurtigt læst, underholdende erotisk romance med mange gode psykologiske indspil, der bare ikke følges ordentligt til dørs. Hvorfor forvandler Dillon sig pludseligt fra sød, forstående kæreste til frådende tyran? Det ved vi ikke, ligesom vi ikke rigtig mærker Emilys sorg over sin mor. Men måske bliver vi klogere i fortsættelsen. Et mellemgodt bud til genrens fans.

Bogen placerer sig midt mellem "Fifty shades"-serien og Cora Carmacks bøger. Ti små åndedrag


minder om den, men er psykologisk bedre funderet. Fortsættelsen "Puls" er på vejBogen placerer sig midt mellem "Fifty shades"-serien og Cora Carmacks bøger. Ti små åndedrag minder om den, men er psykologisk bedre funderet. Fortsættelsen "Puls" er på vej.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Pia Bechmann

2017-11-16


Informationer og udgaver

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Ebog

2017