Gå til indholdKend din sjæl : find livet i dig selv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

240 sider: ill. i farver

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Redskaber til personlig og åndelig udvikling, børneopdragelse og forståelse af familierelationer. Forfatteren inddrager mindfulness, meditation og astrologi


Anmeldelser (1)


21. okt. 2014

Om den spirituelle astrologi, som er en blanding af astrologi, moderne psykologi og viden om hjernen og kroppens funktioner. Henvendt til læsere med interesse for bøger om horoskoper, personlig udvikling og spiritualitet.

Bogen er om personlig udvikling, og det at få forbindelse med flere dimensioner af sig selv. Skrevet i mange forskellige lag og vinkler handler den om, at vi alle sammen har et særligt vækstpotentiale, og det er vigtigt vi bruger alle de hjælpere vi kan, både åndelige guider og mennesker omkring os. Vi skal have kontakt med vores sjæl fx gennem mindfulness, meditation, bekræftelse og bøn. Bogen berører også emnet børn og spiritualitet og forskellige horoskoper. Forfatteren har tidligere skrevet Stjernerne i dig


Bogen er om personlig udvikling, og det at få forbindelse med flere dimensioner af sig selv. Skrevet i mange forskellige lag og vinkler handler den om, at vi alle sammen har et særligt vækstpotentiale, og det er vigtigt vi bruger alle de hjælpere vi kan, både åndelige guider og mennesker omkring os. Vi skal have kontakt med vores sjæl fx gennem mindfulness, meditation, bekræftelse og bøn. Bogen berører også emnet børn og spiritualitet og forskellige horoskoper. Forfatteren har tidligere skrevet Stjernerne i dig.

For at få optimal glæde af bogen skal man være interesseret i det astrologiske aspekt. Den springer lidt rigeligt rundt i mange emner bl.a. nærdødsoplevelser, meditation, astrologi, spiritualitet, børneopdragelse m.m., men de der er spirituelt og astrologisk søgende vil interessere sig for bogen.

Der er bl.a. Spørg sjælen til råds


Intelligente celler


Engle i mit hår


, Intelligente celler og Engle i mit hår. De handler alle om spiritualitetDer er bl.a. Spørg sjælen til råds, og Engle i mit hår. De handler alle om spiritualitetDer er bl.a. Spørg sjælen til råds, Intelligente celler og . De handler alle om spiritualitetDer er bl.a. Spørg sjælen til råds, Intelligente celler og Engle i mit hår. De handler alle om spiritualitet.

Lektørudtalelse

Af

Mette Fersum


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Ebog

2015

Bog

2014