Gå til indholdKaj Munk : digter, præst og urostifter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

679 sider: ill.

Udgivet

2015

Originaludgave

2014


Anmeldelser (7)


11. dec. 2014

Nyudgivelse af Per Stig Møllers bøger om Kaj Munk. Henvender sig til læsere med interesse for digterpræstens liv og værk.

I anledning af 70-året for mordet på Kaj Munk


Mere Munk


i 1944 og 70-året for Danmarks befrielse i 1945 nyudgives Per Stig Møllers 2 bøger om Kaj : og Mere suppleret med en ny sammenfattende del "Men større er dog Gud" hvor nyt materiale medtages og dele af det tidligere stof uddybes. Samlet rummer bogen både en beskrivelse af s liv, hans virke under besættelsen, analyser af hans forfatterskab og placering i eftertidenI anledning af 70-året for mordet på Kaj Munk i 1944 og 70-året for Danmarks befrielse i 1945 nyudgives Per Stig Møllers 2 bøger om Kaj Munk: Munk og suppleret med en ny sammenfattende del "Men større er dog Gud" hvor nyt materiale medtages og dele af det tidligere stof uddybes. Samlet rummer bogen både en beskrivelse af Munks liv, hans virke under besættelsen, analyser af hans forfatterskab og placering i eftertidenI anledning af 70-året for mordet på Kaj Munk i 1944 og 70-året for Danmarks befrielse i 1945 nyudgives Per Stig Møllers 2 bøger om Kaj Munk: Munk og Mere Munk suppleret med en ny sammenfattende del "Men større er dog Gud" hvor nyt materiale medtages og dele af det tidligere stof uddybes. Samlet rummer bogen både en beskrivelse af Munks liv, hans virke under besættelsen, analyser af hans forfatterskab og placering i eftertiden.

Kaj Munk er en af vore store dramatikere og en omstridt person som følge af flirten med diktatur og nazisme. Møllers bøger om Kaj Munk rummer udover en beskrivelse og analyse af hans liv og virke et forsøg på at rehabilitere Munk. En uhyre grundig og velskrevet biografi, som er uomgængelig til forståelse af Munks komplekse personlighed og produktion.

I 2000 udkom Munk


Mere Munk


Kaj Munk: Jeg beder virkelig meget undskylde -


Kaj Munk og den stærke mand


Kaj Munk - krigen og mordet


og i 2003 Mere >. Denne samlede udgave rummer supplerende og nyt materiale på ca. 50 sider. Der er en righoldig litteratur om bl.a. to store biografier Kaj : Jeg beder virkelig meget undskylde - og Bjarne Nielsen Brovsts 2-binds værk Kaj og den stærke mand og Kaj - krigen og mordetI 2000 udkom Munk og i 2003 >. Denne samlede udgave rummer supplerende og nyt materiale på ca. 50 sider. Der er en righoldig litteratur om Munk bl.a. to store biografier Kaj Munk: Jeg beder virkelig meget undskylde - og Bjarne Nielsen Brovsts 2-binds værk Kaj Munk og den stærke mand og Kaj Munk - krigen og mordetI 2000 udkom Munk og i 2003 Mere Munk >. Denne samlede udgave rummer supplerende og nyt materiale på ca. 50 sider. Der er en righoldig litteratur om Munk bl.a. to store biografier og Bjarne Nielsen Brovsts 2-binds værk Kaj Munk og den stærke mand og Kaj Munk - krigen og mordetI 2000 udkom Munk og i 2003 Mere Munk >. Denne samlede udgave rummer supplerende og nyt materiale på ca. 50 sider. Der er en righoldig litteratur om Munk bl.a. to store biografier Kaj Munk: Jeg beder virkelig meget undskylde - og Bjarne Nielsen Brovsts 2-binds værk og Kaj Munk - krigen og mordetI 2000 udkom Munk og i 2003 Mere Munk >. Denne samlede udgave rummer supplerende og nyt materiale på ca. 50 sider. Der er en righoldig litteratur om Munk bl.a. to store biografier Kaj Munk: Jeg beder virkelig meget undskylde - og Bjarne Nielsen Brovsts 2-binds værk Kaj Munk og den stærke mand og I 2000 udkom Munk og i 2003 Mere Munk >. Denne samlede udgave rummer supplerende og nyt materiale på ca. 50 sider. Der er en righoldig litteratur om Munk bl.a. to store biografier Kaj Munk: Jeg beder virkelig meget undskylde - og Bjarne Nielsen Brovsts 2-binds værk Kaj Munk og den stærke mand og Kaj Munk - krigen og mordet.

Lektørudtalelse

Af

Bent Birk Kristensen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jytte Kjær Schou

2015-01-19

Politiken

Af

Kjeld Holm

d. 11. jan. 2015

Jyllands-posten

Af

Mikael Jalving

d. 24. jan. 2015

Berlingske tidende

Af

Claes Kastholm Hansen

d. 12. dec. 2014

Kristeligt dagblad

Af

Kristian Østergaard

d. 19. dec. 2014

Information

Af

Georg Metz

d. 26. jan. 2015


Informationer og udgaver

Ebog

2017

Bog

2015

Bog

2014