Gå til indholdKærlighedsfrugt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

362 sider: ill.

Udgivet

2015

genre/form

noveller,

gys,

horrorOriginaludgave

2015


Beskrivelse


14 gysernoveller, hvis omdrejningspunkt er at mennesket har glemt tiden, hvor man ikke turde gå i mørket på grund af de rædsler der fandtes der. Men nogle er begyndt at huske


Anmeldelser (2)


20. okt. 2015

14 gysernoveller, hvis omdrejningspunkt er at mennesket har glemt tiden, hvor man ikke turde gå i mørket på grund af de rædsler der fandtes der. Men nogle er begyndt at huske. For unge og voksne, der elsker horror og gys.

Silvestri har skrevet 14 rædselshistorier, med forskellige temaer. Lige fra forsteninger og fabeldyr til det mere horrorprægede, hvor hovedpersonen bliver overtaget af et insekt.

Der er tale om 14 meget forskellige gysernoveller, men det fungerer rigtig godt. Sproget er godt, og man får et godt billede af omgivelserne. Bogen er illustreret med det samme billede, der afsløres lidt efter lidt.

En anden gysernovellesamling fra samme forlag er Sprækker


Som et urværk


, der modtog prisen for årets horrorudgivelse i 2014. Silvestri har skrevet noveller til flere samlinger, blandt andre Som et urværkEn anden gysernovellesamling fra samme forlag er Sprækker, der modtog prisen for årets horrorudgivelse i 2014. Silvestri har skrevet noveller til flere samlinger, blandt andre En anden gysernovellesamling fra samme forlag er Sprækker, der modtog prisen for årets horrorudgivelse i 2014. Silvestri har skrevet noveller til flere samlinger, blandt andre Som et urværk.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen

Himmelskibet

Af

Thomas Winther

Nr. 47 (2016)


Informationer og udgaver

Bog

2015

Ebog

2015