Bøger / faglitteratur

Kærlighedens faldgruber : vejen til den livslange kærlighed


Beskrivelse


Med udgangspunkt i barndommens betydning for vores senere kærlighedsforhold, relationsmønstre, og følelsesliv, beskrives et udviklingsforløb i form af en brevveksling mellem forfatterens klienter og mellem klienterne og forfatteren, samt forfatterens egne erfaringer og relevante teorier.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. jan. 2013

af

af

Christine Christensen

d. 10. jan. 2013

Til læsere der ønsker at arbejde med sig selv, deres kærlighedsliv og parforhold.

Birgit Weber er psykoterapeut og socialrådgiver og har skrevet flere bøger om kærlighed og samliv. Denne bog bygger videre på det øvrige forfatterskab og tager ligesom de tidligere bøger udgangspunkt i barndommens betydning for vores senere relationsmønstre og følelsesliv. Bogen er et eksempel på et udviklingsforløb og består af en brevveksling mellem forfatterens klienter og mellem klienterne og forfatteren, samt forfatterens egne erfaringer og relevante teorier. Det er en inspirerende bog af en fagligt velfunderet formidler, men også en bog, der kræver opmærksomhed. Bogen er ikke en typisk selvhjælpsbog, men er for dem som ønsker en dybere indsigt i egne reaktionsmønstre.

Birgit Weber har tidligere bl.a. skrevet Find en partner for livet og Kærlighed er ikke for kujoner, der også handler om de indre konflikter, samt Sig av når du bliver ramt. Anmeldte bog har samme målgruppe.

Selvhjælpsbog af en kompetent og engageret formidler, der arbejder med de oplevelser i barndommen, der sætter spor i kærlighedslivet og de mønstre, vi viderebringer til vores parforhold. En interessant og tankevækkende bog, der dog kræver en engageret læser, der ønsker at gå i dybden med samlivs- og kærlighedsproblemer. Anskaffelse kan bero på brugen af forfatterens øvrige titler, som denne bygger fint videre på.


Jyllands-posten

d. 19. jan. 2013

af

af

Lone Nørgaard

d. 19. jan. 2013