Gå til indholdKærlighed på pinde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

188 sider: ill. i farver ; 28 cm

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


70 opskrifter på baby- og børnestrik med et nostalgisk udtryk til børn i alderen 0-10 år. Bl.a. huer, tørklæder, pandebånd, frakker, bukser, rompers og kjoler


Anmeldelser (1)


14. feb. 2017

Denne gang er Lene Holme Samsøe dykket ned i de gamle strikkebøger og har fundet inspiration til børnetøj i vintagestil. For strikkere med en vis erfaring.

Med inspiration fra dengang mormor og oldemor var børn har Lene Holme Samsøe designet en lang række strikkeopskrifter på tøj til drenge og piger i alderen 0-10 år. Til pigerne er der kjoler, frakker, nederdele og hårspænder, mens der til drengene er shorts, en søndagstrøje, butterfly og en sixpence. Derudover er der masser af trøjer, huer og tæpper, som kan bruges af begge køn. Til babyerne er der trøjer, en dragt, kyser og romper. Bogen indeholder en kort introduktion til strikning, og opskrifterne kræver et vist kendskab til strikning.

En virkelig flot strikkebog med mange opskrifter i smuk vintagestil, der vil glæde mange strikkere, børnene, som skal bære tøjet og ikke mindst børnenes forældre. Bogen er meget smukt illustreret med mange fotos, og nuttethedsfaktoren er høj.

Forfatteren har en række strikkebøger med børnetøj bag sig som fx Kæk og klassisk børnestrik


Strik til børn fra Paelas


Drengestrik


, 2008, men der findes også mange andre fx Strik til børn fra Paelas, 2016 og Drengestrik, 2014Forfatteren har en række strikkebøger med børnetøj bag sig som fx Kæk og klassisk børnestrik, 2008, men der findes også mange andre fx , 2016 og Drengestrik, 2014Forfatteren har en række strikkebøger med børnetøj bag sig som fx Kæk og klassisk børnestrik, 2008, men der findes også mange andre fx Strik til børn fra Paelas, 2016 og , 2014Forfatteren har en række strikkebøger med børnetøj bag sig som fx Kæk og klassisk børnestrik, 2008, men der findes også mange andre fx Strik til børn fra Paelas, 2016 og Drengestrik, 2014.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Bruun


Informationer og udgaver

Bog

2017