Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Kærester måske?


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

147 sider

Udgivet

2018

Ophav
Genre og formroman
Originaludgave

2014


Beskrivelse


12-årige Majken er måske en lille bitte smule forelsket i Ivan. Men hvordan finder man egentlig ud af alt det med kærester? Hun kan ihvertfald ikke snakke med Tessan om det, for hun går kun op i drenge


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 23. mar. 2018

12-årige Majken er måske en lille bitte smule forelsket i Ivan. Men hvordan finder man egentlig ud af alt det med kærester? Selvstændig fortsættelse af Bare sådan lidtfor især piger mellem 10 og 12 år.

Majken, som går i 6. klasse, kan ikke længere snakke med sin bedste veninde Tessan. De ved faktisk slet ikke, hvad de skal tale om længere, nu hvor Tessan kun går op i drenge og kærester. Majken er bare gode venner med Ivan fra parallelklassen. Men hun synes alligevel at hans øreflip er ret nuttet og at han dufter dejligt. Men betyder det, at man er forelsket? Majken får heldigvis et par gode råd af sin storebror, men alligevel er det svært. Måske ved Majken ikke engang selv, om hun overhovedet har lyst til at have en kæreste?.

Skøn bog om alle de hverdagsagtige bekymringer, som er en del af det at være på vej til at blive teenager. Den prisvindende, svenske forfatter formår at skrive indlevende om alt det svære, samtidigt med at hun holder temaet, den første forelskelse, helt nede på jorden. Alle piger burde have en Ivan som sin første forelskelse - ellers kan man i hvert fald hente gode råd i denne bog.

I Camilla Wandahls Alt om at være pigegår hovedpersonen i 7. klasse, men usikkerheden og følelserne er de samme. Den indgår i en serie i 3 bind, hvor man følger Ida op igennem puberteten.Informationer og udgaver

2018

Bog

Johanna Lindbäck (f. 1972)

Turbine