Gå til indholdJulie længe leve


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

291 sider

Udgivet

2017

genre/form

romanOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Julie er 65 år og frygter at få alzheimers. Derfor begynder hun at tage magiske piller, som forlænger livet uden sygdomme. Hun møder Gro, Oluf og Hope, som bliver hendes venner for livet


Anmeldelser (1)


28. jun. 2017

Julie er bange for at blive gammel og syg. Derfor begynder hun at tage magiske piller, som forlænger livet. Primært for ældre læsere, der kan sætte sig ind i det at blive ældre.

Julie er 65 år gammel, kunstmaler og frygter at få alzheimers ligesom sin mor. Til et foredrag om at leve et langt og smertefrit liv møder hun Gro, Oluf og englænderen Hope. Sammen beslutter de at tage de magiske piller, som foredraget drejer sig om og knytter et særligt venskabeligt bånd. Gro laver keramik, Oluf skriver digte og Julie maler. Sammen lever de et forholdsvist ukompliceret liv, hvor deres samtaler primært handler om alderdom og den nye tidsalder. De magiske piller virker og de bliver over 100 år uden sygdomme og skavanker, men alt er alligevel ikke problemfrit. Forfatteren har tidligere udgivet Stella Nova brevene


Helten og klovnen


og Helten og klovnenJulie er 65 år gammel, kunstmaler og frygter at få alzheimers ligesom sin mor. Til et foredrag om at leve et langt og smertefrit liv møder hun Gro, Oluf og englænderen Hope. Sammen beslutter de at tage de magiske piller, som foredraget drejer sig om og knytter et særligt venskabeligt bånd. Gro laver keramik, Oluf skriver digte og Julie maler. Sammen lever de et forholdsvist ukompliceret liv, hvor deres samtaler primært handler om alderdom og den nye tidsalder. De magiske piller virker og de bliver over 100 år uden sygdomme og skavanker, men alt er alligevel ikke problemfrit. Forfatteren har tidligere udgivet Stella Nova brevene og Julie er 65 år gammel, kunstmaler og frygter at få alzheimers ligesom sin mor. Til et foredrag om at leve et langt og smertefrit liv møder hun Gro, Oluf og englænderen Hope. Sammen beslutter de at tage de magiske piller, som foredraget drejer sig om og knytter et særligt venskabeligt bånd. Gro laver keramik, Oluf skriver digte og Julie maler. Sammen lever de et forholdsvist ukompliceret liv, hvor deres samtaler primært handler om alderdom og den nye tidsalder. De magiske piller virker og de bliver over 100 år uden sygdomme og skavanker, men alt er alligevel ikke problemfrit. Forfatteren har tidligere udgivet Stella Nova brevene og Helten og klovnen.

Historien har nogle interessante temaer såsom alderdom, kærlighed, venskab og det store spørgsmål; meningen med livet. Imidlertid er der store spring i tid, hvor personerne ikke udvikler sig. Det virker utroværdigt. En stilfærdig roman, som primært er til ældre læsere.

Om alderdom og døden kan nævnes Bare sammen


På den anden side er marts


og På den anden side er martsOm alderdom og døden kan nævnes Bare sammen og Om alderdom og døden kan nævnes Bare sammen og På den anden side er marts.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Bog

2017

Ebog

2017