Gå til indholdJulevenner : pynt op med perler


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

48 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Lettilgængelig bog med julemønstre af hyggelige dyr, juledekorationer og andet man selv kan lave i rørperler


Anmeldelser (1)


11. nov. 2016

En sjov og lettilgængelig bog med fine julemønstre af hyggelige dyr, juledekorationer og andet du selv kan lave i rørperler. For alle kreative typer fra ca. 5 år og op.

Anja Takacs er kvinden bag denne bog med 12 mønstre ting julede ting du selv kan lave i rørperler. Nogle af dem er enkle, som fx et julehjerte, julegrise, egern, rensdyr, mus eller en engel, mens andre er mere komplekse og kan samles til større kreationer, som fx en mistelten, et juletræ og en julekrans. Bogen er illustreret med helsides mønstre samt fotos af de færdige modeller.

En rigtig fin og overskuelig bog til alle dem der elsker at arbejde med rørperler a la hama-perlerne. De 12 mønstre i bogen er nemme at følge, og der er noget både for de yngste og de ældste i familien, der således kan samles om kreativ hygge. Bogen er indbydende at se på og flot sat op.

Der findes efterhånden en del bøger med mønstre til perleplader, også et par med julemønstre. Fx Fine & farverige perleplader - til jul


Jul med perleplader


og Jul med perlepladerDer findes efterhånden en del bøger med mønstre til perleplader, også et par med julemønstre. Fx Fine & farverige perleplader - til jul og Der findes efterhånden en del bøger med mønstre til perleplader, også et par med julemønstre. Fx Fine & farverige perleplader - til jul og Jul med perleplader.

Lektørudtalelse

Af

Julie Arndrup


Informationer og udgaver

Ebog

2020

Bog

2017

Bog

2016