Gå til indholdJuleby i perler


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

[36] sider: ill. i farver ; 30 cm

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Hyggelige små perlepladebygninger, der selv kan stå, så du kan bygge din egen modelby med julestemning. For hele familien - fra 5 år og op


Anmeldelser (1)


11. mar. 2022

Hyggelige små perlepladebygninger, der selv kan stå, så du kan bygge din egen modelby med julestemning. For hele familien - fra 5 år og op.

"Juleby i perler" er 9 opskrifter på forskellige bygninger, fx byhus, bageri og kirke lavet af strygbare perler med holdere, så de todimensionelle huse kan stå oprejst. Hver opskrift indeholder oversigt over farver og antal perler og stiftplader. Opskriften er beregnet til, at man kan lægge en klar stiftplade ovenpå og lægge perlerne efter de farver, man ser på papiret. Desuden foto af det færdige hus. Opskrifternes farvekoder passer til HAMA-perler, men alle strygbare perler kan bruges. Der er ikke nogen strygevejledning.

Det er godt tænkt, at holderne til husene i flere tilfælde skaber tredimensionelle juletræer, men derudover er der ikke noget specielt julet ved bygningerne på nær lidt sne på tagene. Smart - særligt for de mindste - at man kan lægge perlerne ved at se igennem stiftpladen.

Betina Houlind Kruse har udgivet en række perlebøger, bl.a. Efterårsperler


Byg en by af perler


: 28 naturmønstre. En anden fin perlebog med bytema er Byg en by af perlerBetina Houlind Kruse har udgivet en række perlebøger, bl.a. Efterårsperler : 28 naturmønstre. En anden fin perlebog med bytema er Betina Houlind Kruse har udgivet en række perlebøger, bl.a. Efterårsperler : 28 naturmønstre. En anden fin perlebog med bytema er Byg en by af perler.

Lektørudtalelse

Af

Laura Winding


Informationer og udgaver

Bog

2022

Ebog

2022