Bøger / faglitteratur / erindringer

Journalist


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
393 sider: ill. (nogle i farver)
Udgivet
2017
Genre og form
erindringer

Beskrivelse


Journalisten og udenrigskorrespondenten Lasse Jensen (f. 1946) fortæller om sit liv og årene som omrejsende reporter over hele kloden. Giver et indblik i jobbet som udenrigskorrespondent og medarbejder på mange af Danmarks store mediehuse, og om de begivenheder og mennesker, der har gjort stort indtryk på ham.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2017

af

af

Sanne Caft

d. 17. okt. 2017

Bag en omslagstegning af Roal Als gemmer sig journalist Lasse Jensens erindringer, der både er erindringsglimt, dybdegående refleksioner og et professionelt og personligt blik på de sidste halvtreds års medieudvikling. Til læsere af både samtidshistorie, erindringer og journalistik, da Lasse Jensen er bredt kendt.

Journalisten og udenrigskorrespondenten Lasse Jensen behøver ingen nærmere præsentation qua hans arbejde både for DR, TV2 og Dagbladet Information. Han fortæller her om sit liv og årene som omrejsende reporter over hele kloden. Læseren får et indblik i jobbet som udenrigskorrespondent og medarbejder på mange af Danmarks store mediehuse, ligesom han beretter om de begivenheder og mennesker, der har gjort stort indtryk på ham.

Altid reflekteret og med et mærkbart personligt engagement fortælles der stort og småt fra et langt liv i journalistikkens tjeneste. Velskrevet og underholdende og med både vid og bid ift. journalistikkens udvikling gennem de sidste mange årtier. Oplagt anvendelse til læsekredse.

Som en af koryfæerne i dansk journalistik lægger Lasse Jensens erindringer sig i sporet af fx Ulla Terkelsens Vi kan sove i flyvemaskinenBrændpunkterCome on America, Steffen Kretz' Brændpunkter og Jesper Steinmetz' Come on America. Alle blander personlig oplevelser med de store internationale og politiske linjerSom en af koryfæerne i dansk journalistik lægger Lasse Jensens erindringer sig i sporet af fx Ulla Terkelsens Vi kan sove i flyvemaskinen, Steffen Kretz' og Jesper Steinmetz' Come on America. Alle blander personlig oplevelser med de store internationale og politiske linjerSom en af koryfæerne i dansk journalistik lægger Lasse Jensens erindringer sig i sporet af fx Ulla Terkelsens Vi kan sove i flyvemaskinen, Steffen Kretz' Brændpunkter og Jesper Steinmetz' . Alle blander personlig oplevelser med de store internationale og politiske linjer.


Jyllands-posten

d. 30. okt. 2017

af

af

Niels Lillelund

d. 30. okt. 2017


Kristeligt dagblad

d. 17. nov. 2017

af

af

Henrik Hoffmann-Hansen

d. 17. nov. 2017


Information

d. 30. okt. 2017

af

af

Lisbeth Knudsen

d. 30. okt. 2017


Weekendavisen

d. 10. nov. 2017

af

af

Bo Bjørnvig

d. 10. nov. 2017