Gå til indholdDe sidste zoner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

1 bog 1 cd (mp3) 230 sider 4 t., 4 min.

Udgivet

2021

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Hårrejsende og underholdende letlæsningsbog i bedste science fiction-stil. To unge mennesker, Titan og Vega, teamer tilfældigt sammen for at redde hele samfundet, som er blevet angrebet af dræbende uhyrer fra rummet. For læsesvage unge og voksne


Anmeldelser (2)


24. sep. 2019

Jorden er invaderet af dræberaliens fra rummet, og menneskene lever i zoner styret af en magtsyg præsident. Da præsidentens søn Titan møder Vega fra landbrugszonen, ændres deres liv for altid. Spændende og uhyggelig bog for dig fra 13 år, som elsker at læse dystopier og sci-fi.

Bogen følger på skift præsidentens forkælede søn Titan, og pigen Vega fra den zone, som skal producere mad til jorden. Han er mest optaget af at tage sig godt ud og nyde livet, og hun regner med at skulle overtage rollen som ledermama i den zone, hun bor i. Men det viser sig, at de begge har levet deres liv på en stor løgn, og da kaos og aliens vælter alt omkring dem, gør tilfældet, at de må klamre sig til hinanden for at kæmpe sig vej gennem et samfund i vold og opløsning. Men hvilken side ender de med at stå på hver især? Bogen er første del i en serie. Forfatteren kender vi fra en række børne- og ungdomsbøger i mange genrer, bl.a. Alberte i børnehave - du lyver!


Bogen følger på skift præsidentens forkælede søn Titan, og pigen Vega fra den zone, som skal producere mad til jorden. Han er mest optaget af at tage sig godt ud og nyde livet, og hun regner med at skulle overtage rollen som ledermama i den zone, hun bor i. Men det viser sig, at de begge har levet deres liv på en stor løgn, og da kaos og aliens vælter alt omkring dem, gør tilfældet, at de må klamre sig til hinanden for at kæmpe sig vej gennem et samfund i vold og opløsning. Men hvilken side ender de med at stå på hver især? Bogen er første del i en serie. Forfatteren kender vi fra en række børne- og ungdomsbøger i mange genrer, bl.a. Alberte i børnehave - du lyver!.

Det er en enormt spændende og uhyggelig roman, som nærmest efterlader læseren med koldsved og hjertebanken for hver side. Handlingen drøner derudaf uden den mindste rolige pause, og bogens forskellige miljøer og personer er godt beskrevet med stemning og interessante detaljer. Jeg glæder mig til fortsættelsen, hvis jeg altså tør læse den.

Hvis du er glad for genren, kan du også læse serier som Exilium - de fejlfødte


I morgen er alt mørkt - Brages historie


og I morgen er alt mørkt - Brages historieHvis du er glad for genren, kan du også læse serier som Exilium - de fejlfødte og Hvis du er glad for genren, kan du også læse serier som Exilium - de fejlfødte og I morgen er alt mørkt - Brages historie.

Lektørudtalelse

Af

Elisabeth Bennetsen

17. mar. 2021

Hårrejsende og underholdende letlæsningsbog i bedste science fiction-stil. To unge mennesker, Titan og Vega, teamer tilfældigt sammen for at redde hele samfundet, som er blevet angrebet af dræbende uhyrer fra rummet. For læsesvage unge og voksne.

Jorden, som vi kender den, er blevet angrebet af nogle skrækindjagende uhyrer fra rummet, som flænser mennesker og spiser dem. Præsidenten Jason Star er ikke til at stole på og har slået sin kone ihjel, fordi hun ville modarbejde sin mand. Det finder teenagesønnen Titan ud af ved et tilfælde og sværger på at ville dræbe sin far. Imens finder teenagepigen Vega ud af, at hendes mor slet ikke er hendes mor, og at hendes rigtige mor, Paula, har opfundet et system, som kan bekæmpe uhyrerne. Hun finder sammen med Titan i den gode sags tjeneste, men ved ikke, at han er præsidentens søn. Bogen har lixtal 17.

Spændende science fiction-roman, som kan anbefales til især læsesvage unge. Det kan dog godt være en udfordring at holde styr på de mange navne og personer, som optræder i bogen.

Ønsker man en anden letlæsningsroman med nogenlunde samme lixtal, så kan bogen Kærlighed på nettet


af Ulla Bendix anbefalesØnsker man en anden letlæsningsroman med nogenlunde samme lixtal, så kan bogen Kærlighed på nettet af Ulla Bendix anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel


Informationer og udgaver

Bog / Lyd (cd-mp3)

2021

Bog

2021

Bog

2019

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019