Gå til indholdJeg er døden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Krimi. Flere kvinder findes myrdet på yderst bestialske måder, og Robert Hunter indleder i en kamp med tiden jagten på en morder, der efterlader sig breve i halsen på sine ofre


Anmeldelser (1)


21. okt. 2015

Flere kvinder findes myrdet på de værst tænkelige måder, og kriminalassistent Robert Hunter må sætte alt inklusiv sit eget liv ind på at fange morderen, der underskriver sig JEG ER DØDEN. For læsere af de seks tidligere bind, men også til nye læsere, der kan holde til de nogle gange meget makabre mord.

Flere kvinder findes myrdet på forskellige og makabre måder, der på ingen måde peger i retning af en seriemorder, men morderen efterlader sig breve, som er underskrevet JEG ER DØDEN, og de sender kriminalassistent Robert Hunter ud i jagten på endnu en seriemorder, der dog ikke er, som seriemordere er flest. Denne morder er ikke drevet af lyst eller behov - denne morder dræber velovervejet, velplanlagt og på måder som kun et sandt uhyre kan gøre. De manglende spor sender LAPD's specialafdeling for særligt voldelige forbrydelser på en svær opgave, som ovenikøbet haster, da lig dukker op med meget korte mellemrum.

Forfatteren har tidligere arbejdet med seriemordere som kriminalpsykolog, og det kan mærkes. Chris Carter beskriver mordene meget eksplicit, og læsningen er ikke for sarte sjæle. Til gengæld er der et drive og et godt sammenskruet plot, der gør, at siderne nærmest vender sig selv.

Andre forfattere i samme genre er fx Harlan Coben og Patricia Cornwell. Også forfattere som Karin Slaughter og Linda Castillo mestrer den eksplicitte vold, dog er deres fortællinger en smule mere raffinerede.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Bruun


Informationer og udgaver

Bog

2017

Bog

2015

Lydbog (net)

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Lydbog (cd)

2015

Ebog

2015