Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jarno, en magisk hund - to trolde og en skinke


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
26 sider: ill. i farver
Udgivet
2019
Ophav
Genre og form
roman, fantasy
Sværhedsgrad

let at læse, for begynderlæsere

lix: 04

Målgruppe

For 6-9-årige

Undervisning
til skolebrug
Originaludgave
2019

Beskrivelse


Fantasy. To trolde steger en skinke i skoven. Det lugter skønt - så skønt, at Robi og hans hund beslutter sig for at narre skinken fra troldene. Men det synes troldene ikke er spor sjovt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juni 2019

af

af

Jesper Holtoug

d. 12. juni 2019

Drengen Robi og hans hund lever alene i skoven. En dag ser de to trolde, som sidder og steger en skinke over et bål. De sjæler skinken, og så går den vilde jagt gennem skoven med de rasende trolde i hælene - og skinken er tung at slæbe på. Fantasy fra 5 år.

Ny bog i serien "Fantasy for dig" - den letteste af slagsen, nemlig dem med ét sværd. I tolv kapitler og med mange billeder fortælles historien om drenge Robi, der bor alene med sin hund Jarno i en klippehule dybt inde i skoven. Om dagen strejfer de rundt omkring i skoven og spiser det, de kan finde i naturen. En dag opdager de to store trolde, som er ved at stege en skinke. Robi og Jarno narrer troldene og stjæler skinken og så går den vilde jagt med troldene i hælene. Heldigvis har Robi magiske øjne og heldigvis er der venlige væsner i skoven, som kan hjælpe, når det kniber.

En ganske fin og meget let fantasy-fortælling uden de store overraskelser undervejs. Enkelt sprog, enkle tegninger og et lix-tal på 4 gør bogen til en udmærket fantasy-starter.

Læs for eksempel også den første bog om Jarno: Jarno, en magisk hund - Jarno og Robi bliver vennerDrux - den onde heksGrum - den stygge trold eller Drux - den onde heks og Grum - den stygge trold, som er fra samme serieLæs for eksempel også den første bog om Jarno: Jarno, en magisk hund - Jarno og Robi bliver venner eller og Grum - den stygge trold, som er fra samme serieLæs for eksempel også den første bog om Jarno: Jarno, en magisk hund - Jarno og Robi bliver venner eller Drux - den onde heks og , som er fra samme serie.