Gå til indholdJagthundene


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

353 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Krimi fra Norge, hvor efterforskningsleder William Wisting bliver suspenderet, da det viser sig, at en 17 år gammel drabsdomfældelse blandt andet byggede på et plantet DNA-bevis. Wisting forsøger at genløse sagen og finde ud af, hvem der plantede beviset


Anmeldelser (3)


24. mar. 2014

Til læsere af nordiske kvalitetskrimiserier.

Horst er en af de få krimiforfattere, der har politimæssig baggrund, og det mærkes på hans grundighed og realisme i beskrivelse af politiarbejdet. Han er desuden forfatter til børnekrimiserien Clue. Jagthundene er hans fjerde på dansk i serien om William Wisting, men hans ottende på norsk. De fire første får vi måske aldrig oversat. En dømt morder, som WW undersøgte, bliver løsladt efter 17 år. Hans advokat opdager, at et af de afgørende beviser var plantet, og WW bliver som efterforskningsleder suspenderet og udsat for intern undersøgelse. Sideløbende gennemgår han den gamle sag igen for at finde ud af, hvem der plantede det falske DNA-spor. Samtidig er en pige forsvundet på samme måde som for 17 år siden, og WW må følge opklaringen på sidelinjen. Heldigvis kan hans journalistdatter Line agere, selv om det bliver faretruende for hende. Jeg synes, det er Horsts hidtil bedste, som bringer ham frem i toppen af den nordiske krimielite. Sprog og spænding er i top og realismen fejler som sagt intet.

Efterhånden på linje med de bedste nordiske kolleger og med en hovedperson uden misbrugsproblemer. Hverken af alkohol eller opera.

En rigtig god og spændende krimi i et forfatterskab, der udvikler sig i opadgående retning.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson

Litteratursiden.dk [online]

Af

Rikke Bødker

2014-05-08

Weekendavisen

Af

Bo Bjørnvig

d. 28. mar. 2014


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2014

Bog

2018

Bog

2014

Ebog

2018

Ebog

2014

Lydbog (cd-mp3)

2014

Lydbog (cd)

2014