Bøger / faglitteratur

Iværksætterne og deres netværk : GEM-antologi 2007


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
144 sider: ill.
Udgivet
2007

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Carsten Güllich-Nørby

2008

Henvender sig specielt til særligt interesserede og teoretisk velfunderede iværksættere, og kan ellers bruges til opgavebrug fra godt handelsskoleniveau.

Antologi på akademisk niveau om iværksætternetværk, som er en udløber af det såkaldte Global Entrepreneurship Monitor-projekt (GEM), se bl.a. dette link: http://www.gemconsortium.org/. På konferencen "IværksætterDagen" i 2007 blev netop temaet "Iværksætternetværk" valgt som årets tema for GEM. Bogens redaktion består af Torben Bager, der er professor ved Syddansk Universitet og Kim Klyver, der er ph.d., og adjunkt ved samme universitet. Bager har det overordnede ansvar for GEM-projektet i Danmark. Antologien præsenterer først en række artikler om den faktiske og praktiske brug af iværksætternetværk. Her skriver fx Marianne T. Poulsen om "Fysiske og virtuelle netværk i Silicon Valley og Abelone Glahn skriver om sine erfaringer med et netværk for mikrovirksomheder (Mikronet). Bogens anden del er "Forskningsbaserede bidrag om iværksætternetværk", bl.a. af Kim Klyver.

Der findes ikke andre så omfattende værker om netværk for iværksættere, og slet ikke på dette forskningsbaserede niveau, men bogen er ikke oplagt til den mere praktisk orienterede iværksættere, der vil have større praktisk glæde fx af Netværk af Susanne Hoeck eller Stadils Netværk dig til succes.

Antologi om iværksætternetværk, der samler både praktiske erfaringer og forskning på området.