Gå til indholdInvestér bæredygtigt - og bliv fremtidens vinder på aktiemarkedet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

181 sider

Udgivet

2021

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Hvor er verden på vej hen? Hvad vil fremtidens generationer få brug for? Og hvordan sikrer man sig, at ens investeringer er bæredygtige? Disse spørgsmål bliver du klogere på i denne lille bog. For læsere, der ønsker at tilføre deres investeringer en bæredygtig profil


Anmeldelser (2)


1. okt. 2021

Hvor er verden på vej hen? Hvad vil fremtidens generationer få brug for? Og hvordan sikrer man sig, at ens investeringer er bæredygtige? Disse spørgsmål bliver du klogere på i denne lille bog. For læsere, der ønsker at tilføre deres investeringer en bæredygtig profil.

Med denne bog i hånden lærer du at investere bæredygtigt. I første del lærer læseren at identificere sine livsværdier og mål og sætte dette i relation til aktiemarkedet, og hvor man ønsker at positionere sig. I bogens anden del går forfatterne i dybden med, hvordan man kan analysere og måle om ens investeringer er så bæredygtige, som virksomhederne påstår. I bogens tredje del hjælpes læseren i gang med de første bæredygtige investeringer. Undervejs er der refleksioner og cases. Pernille Wahlgren er oprindeligt uddannet etnolog, men ernærer sig i dag som foredragsholder, forfatter og investor. Hun har tidligere udgivet Invester i livet


: køb aktier og bliv fri Eva Grønbjerg arbejder med firmaers sociale ansvarlighed gennem "Sustainify"Med denne bog i hånden lærer du at investere bæredygtigt. I første del lærer læseren at identificere sine livsværdier og mål og sætte dette i relation til aktiemarkedet, og hvor man ønsker at positionere sig. I bogens anden del går forfatterne i dybden med, hvordan man kan analysere og måle om ens investeringer er så bæredygtige, som virksomhederne påstår. I bogens tredje del hjælpes læseren i gang med de første bæredygtige investeringer. Undervejs er der refleksioner og cases. Pernille Wahlgren er oprindeligt uddannet etnolog, men ernærer sig i dag som foredragsholder, forfatter og investor. Hun har tidligere udgivet Invester i livet : køb aktier og bliv fri Eva Grønbjerg arbejder med firmaers sociale ansvarlighed gennem "Sustainify".

Lærerig, inspirerende og aktuel.

Der udkommer i disse år en del bøger om privatøkonomi og investering, fx Den lille guide til investering


Den lille guide til fundamental analyse


og Den lille guide til fundamental analyse Men ingen af disse har fokus på bæredygtighed som det primæreDer udkommer i disse år en del bøger om privatøkonomi og investering, fx Den lille guide til investering og Men ingen af disse har fokus på bæredygtighed som det primæreDer udkommer i disse år en del bøger om privatøkonomi og investering, fx Den lille guide til investering og Den lille guide til fundamental analyse Men ingen af disse har fokus på bæredygtighed som det primære.

Lektørudtalelse

Af

Pernille Poulsen

Aktionæren

Af

René Jørgensen

Årg. 32, nr. 4 (2022) = 2022, maj


Informationer og udgaver

Bog

2021

Ebog

2021