Gå til indholdIndland : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

358 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Krimi. Sam Berger, som blev fyret fra sit job ved politiet, vågner desorienteret op på et psykiatrisk hospital og opdager, at han er en jaget mand. Sammen med sin makker, Molly Blom, sætter han sig for finde ud af, hvad der er sket


Anmeldelser (4)


7. sep. 2017

En fyret politimand, der er jaget af gamle kolleger og som ikke helt ved, om han kan stole på nogen. Traumatiske oplevelser i barndommen og en seriemorder, som udfordrer ham er de ingredienser Dahl mikser sammen til en krimi, der vil blive slugt af hans trofaste læsere.

Sam Berger, som er fyret fra politiet i Stockholm, vågner efter en traumatisk oplevelse op på et psykiatrisk hospital norden for lands lov og ret. Sammen med sin makker, Molly Blom, skjuler han sig i Sveriges ødeste område, mens han forsøger at rede trådene fra sin sidste sag ud. Da det viser sig, at også andre sager savner en løsning, at gamle kolleger stadig har brug for ham, og at personer tæt på ham spiller dobbeltspil, kommer han for alvor i tvivl. Kan han overhovedet stole på nogen?.

"Indland" fortsætter hvor Skyggezone


slap og den befæster Dahls ry som en af de førende forfattere i den subgenre af den skandinaviske krimi, der blander klassisk skandinavisk hverdagskrimi med en mere international begejstring for ulækre (serie)mord. Dahl er dygtig til at fastholde spændingen og styre de forskellige handlingsforløb fri af hinanden, plottet afvikles skarpt og konsekvent. Sprogligt er han ambitiøs, men formår ikke altid at manøvrere udenom det højstemte. Hans store læserskare vil dog fryde sig"Indland" fortsætter hvor Skyggezone slap og den befæster Dahls ry som en af de førende forfattere i den subgenre af den skandinaviske krimi, der blander klassisk skandinavisk hverdagskrimi med en mere international begejstring for ulækre (serie)mord. Dahl er dygtig til at fastholde spændingen og styre de forskellige handlingsforløb fri af hinanden, plottet afvikles skarpt og konsekvent. Sprogligt er han ambitiøs, men formår ikke altid at manøvrere udenom det højstemte. Hans store læserskare vil dog fryde sig.

Dobbeltspil, hackning, endeløse snevidder. Meget er som i Mænd der hader kvinder


Skyggezone


, men Dahl er stadig helt sin egen SkyggezoneDobbeltspil, hackning, endeløse snevidder. Meget er som i Mænd der hader kvinder, men Dahl er stadig helt sin egen Dobbeltspil, hackning, endeløse snevidder. Meget er som i Mænd der hader kvinder, men Dahl er stadig helt sin egen Skyggezone.

Lektørudtalelse

Af

Jørgen Bartholdy

Litteratursiden.dk [online]

Af

Arne Larsen (f. 1952)

2017-10-25

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 8. okt. 2017

Politiken

Af

Rasmus Bech

d. 14. okt. 2017


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2017

Bog

2017

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Lydbog (cd)

2017

Ebog

2017