Gå til indholdIndivid, institution og samfund : antologi for faget

Fysiske materialer leveres til dit lokale bibliotek

Findes på 56 biblioteker - Detaljer


Sprog

dansk

Længde

336 sider

Udgivet

2013

genre/form

lærebøger


Indhold


Indhold: Samfund og individ (Staf Callewaert: Hvad ved vi om forskellige måder at være samfund på? Erik Jørgen Hansen: Samfundets grupperinger. Bolette Moldenhawer: Sociale minoritets- og majoritetsrelationer. Lars Olsen: Social ulighed i videnssamfundet)

Om pædagogisk arbejde mellem økonomi, styring og ledelse (Leif Moos: Styringslogikker. Frode Boye Andersen: Evaluering som mellemværende. Leif Hermann: Om det retlige grundlag for udøvelsen af den pædagogiske profession. Lone Grundtvig Buss: Samarbejde på tværs af professioner, institutioner og sektorer. Øjvind Larsen: Pædagogen som forvalter af offentlige tjenesteydelser)

Om opdragelse, demokrati og medborgerskab (Søren Gytz Olesen: Om opdragelse og den enkeltes plads i samfundet. Eva Gulløv: Om institutionalisering af børneopdragelse. Stefan Hermann: Politisk dannelse, medborgerskab og opdragelse. Jette Steensen: Om globaliseringen og dens udfordringer)

Om teori og metoder (Om videnskabsteoriens rolle som værktøj i produktion af viden / af Kristian Larsen og Ulf Brinkkjær)


Informationer og udgaver

Bog

2013

Titel

Individ, institution og samfund : antologi for faget

Bidrag

Christian Aabro


(forfatter)
Søren Gytz Olesen


(forfatter)

Udgiver

Billesø & Baltzer

Udgivelsesår

2013

DK5

37.01

Originaludgivelse

Tidligere: 1. udgave. 2009. ISBN: 9788778422415

Længde

336 sider

ISBN

9788778423146

Opstilling i folkebiblioteker

37.01, Individ,

Udgave

2. udgave