Gå til indholdInd i en stjerne : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

199 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Puk er lykkelig, gravid i syvende måned og har en lille søn på 2 år, men pludselig falder hele hendes verden sammen, da hendes mand uventet dør. Hvordan skal livet nogen sinde blive et liv igen?


Anmeldelser (7)


8. apr. 2019

Under et halvmaraton falder Lasse pludselig om med et hjertestop. Hjemme står hans gravide kone og gør klar til deres 2-årige søns fødselsdagsfest uvidende om at hendes liv lige har taget en drastisk drejning. For læsere der ikke er bange for de svære sider af livet.

På en dejlig søndag står Puk i køkkenet og forbereder sin søns fødselsdagsfest, da telefonen ringer, og hun får beskeden om, at hendes mand er indlagt. Et hjertestop har sendt ham i koma, og kort efter dør han. Nu står hun højgravid og med en søn på 2 år, som slet ikke forstår, hvorfor hans far ikke kommer hjem igen. Puk forsøger at finde en vej igennem sorgen, mens babyen vokser i maven, men da hun tre måneder efter sin mands død føder endnu en søn, er savnet stadig stort, og livet virker uoverskueligt. Heldigvis er der hjælp at hente omkring hende, og som tiden går, kommer hun igennem sorgen. Bogen er selvbiografisk, og er forfatterens skønlitterære debut.

En gribende og hudløs roman om det at miste på et af de mest følsomme tidspunkter i livet; der hvor familien starter. Forfatteren formår at lede læseren igennem en sorg så dyb og ærlig og stadig efterlade sin læser med et håb. Hård men anbefalelsesværdig læsning.

I Lotte Kirkeby Hansens roman De nærmeste


Løgnerens hus


og Katrine Nørregaards Løgnerens hus kommer vi ind under huden på familier efter et dødsfaldI Lotte Kirkeby Hansens roman De nærmeste og Katrine Nørregaards kommer vi ind under huden på familier efter et dødsfaldI Lotte Kirkeby Hansens roman De nærmeste og Katrine Nørregaards Løgnerens hus kommer vi ind under huden på familier efter et dødsfald.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Bruun

Sygeplejersken

Af

Jette Bagh

Årg. 119, nr. 6 (2019)

Litteratursiden.dk [online]

Af

Maria Guldager Rasmussen

2019-05-03

Jyllands-posten

Af

Henriette Bacher Lind

d. 22. maj. 2019

Kristeligt dagblad

Af

Svend Skriver

d. 4. maj. 2019

Politiken

Af

Lilian Munk Rösing

d. 18. maj. 2019

Weekendavisen

Af

Kristian Ditlev Jensen (f. 1971)

d. 3. maj. 2019


Informationer og udgaver

Punktskrift

2021

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2019

Bog

2019

Bog stor skrift

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019