Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Ildens tempel

Del 3 af FøniksDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

34 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

Ophav

Angelica Inigo(illustrator)
Genre og formroman, fantasy, romaner
Sværhedsgrad

lix: 12

Målgruppe

til børn

Originaludgave

2021


Beskrivelse


3. del i serien "Føniks" om Abir, som ønsker at flyve som føniks-fuglen. Abir er mærket af føniks-fuglen, men kan den hjælpe ham og Sifa væk fra den onde fyrst Sentry? Til drenge og piger fra 8 år


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. feb. 2021

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 4. feb. 2021

3. del i serien "Føniks" om Abir, som ønsker at flyve som føniks-fuglen. Abir er mærket af føniks-fuglen, men kan den hjælpe ham og Sifa væk fra den onde fyrst Sentry? Til drenge og piger fra 8 år.

Abir drømmer om at flyve - som en føniks. Han bor sammen med sin far og søsteren Sifa, og en dag kommer fyrst Sentry forbi. Fyrstens rustning består af fjer fra føniksfuglene, og derfor kan han lave ild og flyve. Han har fanget en føniks, og Abir føler stor kontakt til fuglen. Om natten vil Abir og Sifa redde føniks-fuglen, men desværre opdager fyrsten det. Fuglen river Abir på kinden og han får et mærke som en tåre. I 2. del tager fyrst Sentry Abir og Sifa med til sin borg, hvor børn arbejder i de mørke miner. Elon i minen fortæller om det gamle sagn: Den, der bærer Føniksens mærke, skal finde Føniks-templet. I 3. del får Abir kontakt til føniksen. Måske kan den hjælpe dem væk fra den onde fyrst Sentry? Bøgerne har 12 kapitler. Hver bog indledes med kapitlet "Min verden", som beskriver Abirs tanker og drømme om at flyve samt et kort resume fra serien. Der er tegninger i hvert kapitel, og alle bøgerne er på lix 12. Vi kender også forfatteren under pseudonymet Bjarke Schjødt Larsen med fx Ghost - som en tyv i natten.

En spændende historie med magiske elementer. Teksten er letlæst i korte kapitler og suppleres af mange flotte tegninger.

Til læsere af andre lette fantasy-serier som "Jagten på guldskålen", hvor 1. del er Pigen fra himlen.Informationer og udgaver

2021

Bog

Illustrator: Angelica Inigo

Alvilda, 1. udgave

2021

Ebog

Illustrator: Angelica Inigo

Alvilda, 1. e-bogsudgave