Bøger / skønlitteratur / roman

Ild

Del 3 af Breathless

Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
339 sider
Udgivet
2013
Ophav
Genre og form
roman

Beskrivelse


Rigmanden Ash har endnu ikke mødt sit livs kærlighed, men dette ændres da han møder den unge kunstner Josie. Ash forelsker sig, men i modsætning til hvad han er vant til, er Josie ikke så nem at få fat i som han har regnet med.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. okt. 2013

af

af

Merete Trap

d. 14. okt. 2013

Her kommer tredje og sidste bind i den erotiske trilogi Breathless. Serien er erotik for voksne kvinder, men mænd kan også læse med.

Rigmanden Ash er den sidste af de tre venner Ash, Jace og Gabe, der endnu ikke har fundet sit livs kærlighed. Dette laves der om på, da Ash møder kunstneren Josie. Ash er vant til at få hvad han peger på, men Josie er ikke så nem at få fat i. Det lykkes dog endelig for Ash, men deres kærlighed trues af en voldelig ex-kæreste, misforståelser og udefrakommende forhindringer. Alt ender dog lykkeligt, og trilogien Breathless kan afsluttes med tre lykkelige kærlighedsforhold. Ash og Josies forhold er et lykkeligt s/m forhold, hvor manden atter er dominant. Der er færre sexscener, men plottet er stadig tyndt og karakterer og sprog er klichéfyldt, i denne afsluttende tredje del. Der er dog stadig en stor læserskare til genren, som også vil tage godt imod denne udgivelse.

Kan sammenlignes med de mange andre middelmådige erotiske udgivelser, der er udkommet i kølvandet på Fifty shades. Ligger i den kvalitetsmæssige lavere ende af skalaen, og kan fx sammenlignes med serier som En Crossfire-roman af Sylvia Day.

Afsluttende bind i endnu en erotisk serie for primært kvinder. Dens klichéfyldte sprog og karakterer placerer den i den kvalitetsmæssige lavere ende af skalaen for erotisk litteratur.