Gå til indholdIfølge Sawyer : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

279 sider

Udgivet

2019

genre/form

romanOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Jared vil ikke nøjes med kun at have hed sex med Sawyer. Men Sawyer vil ikke lukke nogen ind i sit hjerte efter barndommens mange svigt


Anmeldelser (1)


20. dec. 2018

Jared vil ikke nøjes med kun at have hed sex med Sawyer. Men Sawyer vil ikke lukke nogen ind i sit hjerte efter barndommens mange svigt. Erotisk og medrivende roman for især unge kvinder.

Sawyers forældre døde, da hun var lille. Hendes bedstemor sendte hende væk og hver sommer tilbragte hun sammen med Jared og hans mor. Som voksen er Sawyer plaget af selvhad og tør ikke stole på nogen. Hun nyder Jared og deres fantastiske sex, men bakker totalt, når han ønsker et rigtigt parforhold. Da hendes bedstemor dør og hendes hus skal ryddes, får Sawyer mulighed for at komme lidt nærmere en forståelse af bedstemoderens svigt. Men vil hun nogensinde føle, at hun fortjener en fantastisk mand som Jared? Sawyer har i hvert fald først brug for at rejse rundt i barndommens og bedstemoderens fodspor alene.

Sød og hjertevarm fortælling krydret med lidenskabelig sex. Sawyer var en af bipersonerne i forfatterens tidligere bøger Ham


Hun


Dem


, Hun og Dem og her hører læserne endelig hele hendes fantastiske historieSød og hjertevarm fortælling krydret med lidenskabelig sex. Sawyer var en af bipersonerne i forfatterens tidligere bøger Ham, og Dem og her hører læserne endelig hele hendes fantastiske historieSød og hjertevarm fortælling krydret med lidenskabelig sex. Sawyer var en af bipersonerne i forfatterens tidligere bøger Ham, Hun og og her hører læserne endelig hele hendes fantastiske historieSød og hjertevarm fortælling krydret med lidenskabelig sex. Sawyer var en af bipersonerne i forfatterens tidligere bøger Ham, Hun og Dem og her hører læserne endelig hele hendes fantastiske historie.

Fans af Carey Heywood vil også elske Abbi Glines' "Rosemary Beach" serie, som starter med Alt for mange hemmeligheder


. Her føler hovedpersonen sig også alene i verden efter sin mors dødFans af Carey Heywood vil også elske Abbi Glines' "Rosemary Beach" serie, som starter med Alt for mange hemmeligheder. Her føler hovedpersonen sig også alene i verden efter sin mors død.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2018

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2018