Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

I skoven


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

430 sider

Udgivet

2009

Ophav

Harlan Coben(forfatter)
Genre og formroman, krimi

Beskrivelse


Krimi. Offentlig anklager Paul Copeland hjælper en ung stripper, der anklager to rigmandssønner for voldtægt. Samtidig dukker et lig op fra hans fortid, hvor to venner blev myrdet, og hans søster og en anden ven forsvandt sporløst


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. okt. 2008

af

af

Michael Olsen

d. 24. okt. 2008

I skoven er en regulær lækkerbisken for de læsere, der allerede kender til Harlan Cobens bøger. Men bogen kan også anbefales til læsere af krimier generelt.

Hovedpersonen Paul Copeland er offentlig anklager og arbejder med en sag, hvor en stripper har anmeldt to teenagere, der kommer fra rige familier for voldtægt. Samtidig er Paul Copeland personligt involveret i en anden sag, der strækker sig tyve år tilbage: Fire unge mennesker, deriblandt hans søster, forsvandt ind i en skov ved en sommerlejr. To af dem blev fundet myrdet, og to forsvandt næsten sporløst. Kun deres blodige tøj blev fundet. Pludselig dukker der dog et lig op, som får Paul Copeland til at tvivle på om sagen egentlig blev fuldt opklaret dengang og om hans søster måske stadig er i live. Harlan Coben skriver normalt spændende krimier med et godt plot. Men I skoven er plotmæssigt helt oppe at ringe, og selv om læseren undervejs gætter nogle detaljer på forhånd, så bliver man altså alligevel trukket rundt ved næsen og bliver overrasket også på de sidste sider. Stilen er meget amerikansk, men der er meget lidt vold i historien. Sproget er moderne og præget af ironi og sarkasme.

I skoven er et godt sted at begynde, hvis man ikke har læst nogle af Harlan Cobens bøger før. Den har ikke nogen sammenhæng med hans andre bøger.

I skoven er virkelig god. Historien er meget spændende og ligesom man tror, man har regnet det hele ud, så kommer der lige yderligere et plotwist. Bogen kan virkelig anbefales.Informationer og udgaver

2009

Bog

Harlan Coben

Lindhardt og Ringhof, 2. udgave

2009

Bog

Harlan Coben

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2009

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Dan Schlosser

Biblioteksmedier

2016

E-bog

Harlan Coben

Gad, 1. e-bogsudgave

2011

E-bog

Harlan Coben

Nota

2019

Lydbog (online)

Lindhardt og Ringhof

2016

Lydbog (online)

indlæser: Dan Schlosser

Gads Forlag

2010

Lydbog (online)

indlæser: Dan Schlosser

Nota

2009

Lydbog (online)

indlæser: Dan Schlosser

Biblioteksmedier

2011

Punktskrift

Harlan Coben

Nota