Gå til indholdBøger / faglitteratur

Hvis vi vil : den absolut realistiske guide til at bremse klimakrisen, før det er for sent


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

351 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Mads Nyvold(forfatter)

Rasmus Thirup Beck(forfatter)

Kasper Løftgaard(illustrator)

m.fl

Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Klimaproblemer - er det for sent? Kan vi gøre noget? Den absolut realistiske guide til at bremse klimakrisen, før det er for sent. For den klimabevidste læser


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. aug. 2020

af

af

Lars Ovesen

d. 18. aug. 2020

Klimaproblemer - er det for sent? Kan vi gøre noget? Den absolut realistiske guide til at bremse klimakrisen, før det er for sent. For den klimabevidste læser.

Bogen indledes med en kort introduktion, der bevæger sig videre over i en prolog. Herefter tager teksten fat på, hvordan vi er havnet i situationen med global opvarmning og klimaporoblemer. De efterfølgende syv afsnit beskriver menneskets behov som eksempelvis: Husly, energi, affaldshåndtering eller mad. Efter dette tages der fat på, hvorfor der ikke sker noget. Handling er næste punkt på dagsordenen, hvor forfatterne beskriver emner som investorer, regioner og byer, aktivistiske borgere samt dig. Slutteligt findes der en epilog, samt kilder og anbefalinger til videre læsning. 3 af forfatterne er fra Zetland.

Man bliver klogere, mere oplyst og godt underholdt af denne bog. Teksten er velskrevet og velformuleret og emnerne er i allerhøjeste grad yderst vigtige. Derudover belyses klimaforandringerne fra flere forskellige vinkler, hvilket giver en nuanceret diskussion løbende i teksten. En vigtig bog, der giver stof til eftertanke.

For yderligere litteratur om klimaforandring se fx: Vi er vejretKlima og bæredygtighed - i samfundsfagligt perspektiv


eller Klima og bæredygtighed - i samfundsfagligt perspektivFor yderligere litteratur om klimaforandring se fx: Vi er vejret eller .Informationer og udgaver

2020

Bog

Illustrator: Kasper Løftgaard

Gad,Climate Planet Foundation, 1. udgave

2020

Ebog

Illustrator: Kasper Løfgaard

Gad,Climate Planet Foundation, 1. e-bogsudgave