Gå til indholdBøger / faglitteratur

Hvalpens bog


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

128 sider: ill. i farver ; 31 cm

Udgivet

2015

Ophav

Hanne Mathiasen(forfatter)

Kim Kjær(illustrator)

Beskrivelse


Gode råd til den kommende eller nye hundeejer, med afsnit om børn og hunde, hundesprog, hundens fysiske og psykiske udvikling, samt de forskellige racer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. okt. 2015

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 23. okt. 2015

En begynderhundebog til de mange, der synes, at det at få en hvalp er så vigtigt, at de vil notere alle tegn på udvikling hos "den lille".

Hanne Mathiasen, der er erfaren hundeopdrætter, giver her en række gode råd til den uerfarne hundeejer, som står med et nyt familiemedlem enten allerede i hus eller på vej. Bogen giver en række råd om pasning og pleje, men formålet er mere at give den nybagte ejer mulighed for at føre protokol over hvalpens udvikling og hundens liv, og en del af bogen er reserveret ejerens egne notater. Bogen er illustreret med farvefotos, register og ordforklaring.

Mathiasen har skrevet en fin bog, der er nem at gå til. Den fortæller ligefremt om, hvad det er, den nye hundeejer skal være opmærksom på, og hvordan man skal få sin hund til at fungere godt både i familien og på gaden. Billedsiden er flot, men er generelt stemningsskabende fremfor instruktiv. Indholdsmæssigt er der ikke meget nyt i forhold til de mange andre bøger, der henvender sig til nye hundeejere, og den egner sig med sine notatsider ikke voldsomt godt til biblioteksbrug, men vil være en fin gave til en ny hundeejer i omgangskredsen.

Ulla Rønnows Tillykke med hundenMin første hundebog


og Roger Abrantes' Min første hundebog er to blandt de mange tilbud, der allerede er til nye hundeejereUlla Rønnows Tillykke med hunden og Roger Abrantes' er to blandt de mange tilbud, der allerede er til nye hundeejere.Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Kim Kjær

Mathiasen,Dansk Kennel Klub