Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Hvad klæder mig? : og nej, du er ikke den eneste, som er bange for prøverum


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

206 sider

Udgivet

2009

Ophav

Christina Wedel(forfatter)
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


En stylist giver råd til at finde en mere sikker og gladere version af læseren, uanset størrelse, figur og alder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2009

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 22. okt. 2009

For kvinder, der mangler et garderobetjek og gode råd til at finde det rette tøj for at føle sig lækker hver dag. En frisksproget opsang uden illustrationer, bare en mængde gode råd til at finde det rette look. Bogen henvender sig til kvinder, der har passeret puberteten og endnu ikke er nået til fruestilen.

Forfatteren er stylist og foredragsholder, hun skriver meget ligefremt og engageret om problemer, som de fleste kvinder kender: man har ikke noget at tage på selv om skabet bugner, man bryder sig ikke om at købe tøj, eller man klæder sig for ensformigt og kedeligt. Det vigtigste er at man selv føler sig lækker, uanset statur - næstvigtigst er at blive lækker for sin mand, og vi får tips til de indledende undersøgelser og oprydninger. Valg af tøj, undertøj, personlig pleje og makeup bliver gennemgået, og der er gode råd om hvordan man bedst tilrettelægger sin shopping. Bogen har et frisk layout med sort og pink tekst, den pink farve går igen på kapitelinddelingerne.

Samme emne findes behandlet med nogenlunde samme indfaldsvinkel i Costume pink guide til shopping, Owild: Style coaching og Wärn: Hot, som kom i perioden 2005-2007.

Uhøjtidelig og direkte opsang fra erfaren dansk stylist til kvinder om at se kritisk på garderoben, både for egen og partnerens skyld, og om at finde tøj og tilbehør, der klæder personen bedst. De rigtige valg kan få enhver til at se lækker ud, uanset højde og drøjde, og det vil påvirke humør og selvværdsfølelse i gunstig retning.Informationer og udgaver

2009

Bog

Christina Wedel

Pretty Ink