Bøger / faglitteratur til børn / løft og kig


Beskrivelse


Billedbog. En gennemgang af hvad lort er, hvordan den bliver dannet, og hvad man kan lære af lort.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juli 2017

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 19. juli 2017

En gennemgang af hvad lort er, hvordan den bliver dannet, og hvad man kan lære af lort. Billedbog med flapper for 2-4-årige.

Hvad er lort? Det får du svar på i denne bog, som også fortæller dig om, at alle laver lort - selv fiskene og insekterne. Du får også at vide, hvor meget lort en elefant laver, og hvilken farve blåhvalens lort er. Samtidig bliver spørgsmålet om, hvor lorten bliver af, også besvaret, og du får at vide, hvad man kan bruge lort til. Du får også muligheden for at gætte en lort ud fra farve, størrelse og form. Bag flapperne i bogen er svarene på alle spørgsmålene.

En sjov og lærerig flapbog om hvad lort er. Bogens tykke sider og flapper gør den indbydende til de små spørgelystne børn. De fine illustrationer er nemme at genkende og giver en god forståelse af bogen. Bogen er lærerig for både store og små.

Af andre bøger om samme emne kan nævnes Hvad har du i bleen?Må jeg kigge i din ble?, som også viser, hvor forskellige lorte kan være, og Må jeg kigge i din ble?Af andre bøger om samme emne kan nævnes Hvad har du i bleen?, som også viser, hvor forskellige lorte kan være, og .Informationer og udgaver