Bøger / faglitteratur / vejledninger

Hundens helse : akupressur, healing og kosttilskud


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
220 sider: ill. i farver
Udgivet
2019
Ophav
Genre og form
vejledninger

Beskrivelse


Vejledning til hundeejere om helsekost og healingsteknikker for hunde - om energihealing, akupressur, terapi med urter og andre kosttilskud for både kroniske og akutte lidelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juni 2019

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 18. juni 2019

Selvhjælpsbog om hunde med fokus på akupressur, healing og kosttilskud. For alle hundeejere, der gerne vil pleje deres hunds krop, sind og ånd.

"Hundens helse" har fokus på at styrke hundes helbred både gennem kost, healing og akupressur. Forfatteren giver sit bud på, hvordan man kan være sin hunds alternative behandler og heale den med hænderne. Den giver også vejledning i bl.a. at bruge kosttilskud, mineraler, planter og olier. Formålet er at få balance i både hundens krop og sind ved at bruge berøring og ved at ændre i kosten. Bogen indeholder fire dele: Healing med hænder, kosttilskud og urter, Illustrationer af aku-punkter, Terapi for lidelser og ubalancer og Hundens krop: anatomi og fysiologi. Med stikordsregister og litteraturliste. Forfatteren er hunde-kraniosakralterapeut og holistisk hunderådgiver med kurser i anatomi, sygdomslære og ernæring.

Bogen har et enkelt og letforståelig sprog med gode forklaringer og beskrivelser. Illustreret med farvefotos og tegninger. Forfatteren understreger, at bogen dog aldrig må erstatte besøg hos dyrlægen, da bogens fokus er på småproblemer som man selv kan behandle og ikke decideret sygdom eller skader. En nyttig bog til de fleste hundeejere.

Er man interesseret i mere viden om den sunde hund, er Politikens bog om den sunde hund oplagt. Den har fokus på hundens sundhed og sygdomme og med det naturlige i fokus, herunder naturlig opvækst og pleje og sygdomsbehandling med naturlige metoder og medikamenter.