Gå til indholdHotel Sapiens


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

149 sider

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Beskrivelse


En dystopi fra Hotel Sapiens, som måske er et fængsel, en institution eller en illusion. Beboerne går alle deres egne vegne og er med overraskende synsvinkler optaget af såvel den indre som den ydre verden


Anmeldelser (1)


9. okt. 2015

Finsk roman for årvågne læsere, der gerne vil udfordres af eksperimenterende dystopier på kanten af virkeligheden.

Alt efter temperament er Hotel Sapiens et fængsel, et museum, en flygtningelejr, en forskningsenhed eller måske bare en illusion. Vi er i tiden efter et økonomisk og økologisk kollaps, og i mange korte kapitler følger vi eksistenserne på Hotel Sapiens. Med menneskeligheden i behold forsøger de hver især at forholde sig såvel den indre som den ydre verden, og fælles for dem er, at de ikke tænker og handler som folk flest. Om de i deres kredsen om det paranormale, konspirationer, religion og fantasier er gale eller geniale, er ikke til at afgøre, men det betyder måske heller ikke så meget.

En svært tilgængelig roman, som med sine mange ubekendte i tid og sted og personernes springende bevidsthedsniveauer, absolut kræver en opmærksom og koncentreret læser.

Leena Krohn, f. 1947, kendes på dansk også for Bipavillonen


, der som "Hotel Sapiens" udfordrer sin læser på tanker, meninger og konstruktionLeena Krohn, f. 1947, kendes på dansk også for Bipavillonen, der som "Hotel Sapiens" udfordrer sin læser på tanker, meninger og konstruktion.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh


Informationer og udgaver

Bog

2015