Gå til indholdHold dig skarp : mere end 100 opgaver, der udfordrer de små grå


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

176 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

genre/form

opgaverOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Hold dig skarp med disse 130 alsidige opgaver. De har varierende sværhedsgrad og kan løses af voksne og store børn


Anmeldelser (1)


3. nov. 2020

Hold dig skarp med disse 130 alsidige opgaver. De har varierende sværhedsgrad og kan løses af voksne og store børn.

I introduktionen til alle bøgerne opfordres til at gå væk fra opgaven, hvis den synes uløselig. Hvis man tager fat på en anden opgave, eller laver noget helt andet, vil man opdage, at man ser noget nyt, når man kigger på opgaven igen. Det fremhæves også, at hvis en opgave er let for én, vil den være svær for en anden. Med løsninger til alle opgaver bagerst i bogen.

Meget varierende opgaver med tal, bogstaver, former, gåder, sammenligninger og forskelle. Nogle er meget lette, og andre så svære, at ens hjerne næsten eksploderer i frustration, før man nederlagsagtigt bladrer om til løsningerne. Et herligt analogt alternativ til de mange app-spil, der beskæftiger sig med hovedbrud for at træne hjernen.

Minder om følgende titler, der dog er i større format og i sort-hvid: Mensa - talgåder


Mensa - visuelle opgaver


Mensa - mysterier


Mensa - listige opgaver


og Mensa - visuelle opgaver. Mensa - mysterier indeholder flere gådefulde hovedbrud, og ligeså gør Mensa - listige opgaver, som er i mindre formatMinder om følgende titler, der dog er i større format og i sort-hvid: Mensa - talgåder og . Mensa - mysterier indeholder flere gådefulde hovedbrud, og ligeså gør Mensa - listige opgaver, som er i mindre formatMinder om følgende titler, der dog er i større format og i sort-hvid: Mensa - talgåder og Mensa - visuelle opgaver. indeholder flere gådefulde hovedbrud, og ligeså gør Mensa - listige opgaver, som er i mindre formatMinder om følgende titler, der dog er i større format og i sort-hvid: Mensa - talgåder og Mensa - visuelle opgaver. Mensa - mysterier indeholder flere gådefulde hovedbrud, og ligeså gør , som er i mindre formatMinder om følgende titler, der dog er i større format og i sort-hvid: Mensa - talgåder og Mensa - visuelle opgaver. Mensa - mysterier indeholder flere gådefulde hovedbrud, og ligeså gør Mensa - listige opgaver, som er i mindre format.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Buur Pedersen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2020