Bøger / skønlitteratur / digte

Hjertet der faldt i søvn


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Digte. Energiske og sproglegende digte, der sætter et kritisk lys på det moderne menneskes liv og samfundsforhold.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. apr. 2014

af

af

Poul Flou Pedersen

d. 11. apr. 2014

Godt nyt til lyriklæserne. Den sproglige energi, der er i mange af digtene, vil sikkert også tiltale unge litteraturinteresserede.

På titelbladet staves claus ejner med lille og er endnu et tegn på denne kunstners meget selvbevidste brug af udtryksformer og sprog. Han er uddannet fra Det jyske Kunstakademi og har modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat, blandt andet med den begrundelse, at "han ikke kan holde sin mund, og vi aldrig ved, hvad der kommer ud af den". Ejners nye lyriksamling er uden illustrationer, bortset fra forsiden og bagsiden, men sprogligt åbner den for en broget og farverig verden med vilde ordsammensætninger og mange vellykkede paradokser, fx "parallelparkere tankerne" eller "vores forhold er fastforrentet". Der spørges til meningen med vores moderne liv og trykkes på ømme samfundsforhold i de forholdsvis lettilgængelige digte. Nogle af dem har tidligere været trykt i Hvedekorn, og man kan også finde nogle på ejners hjemmeside: www.dada-invest.dk.

Vi er i den sprælske afdeling for sprogleg, hvor vi også finder fx Jens Blendstrup, Bue P. Peitersen, Rasmus Nikolajsen eller Birgitte Krogsbøll.

Energiske og sproglegende digte, der sætter et kritisk lys på det moderne menneskes liv og samfundsforhold.


litteratursiden.dk

d. 28. aug. 2014

af

af

Torben Wendelboe

d. 28. aug. 2014

En sproglig energi, en anderledeshed og en vilje til det overrumplende. Det skal blive meget spændende at følge forfatterskabets forløb herfra. Claus Ejners debut-digtsamling opsamler digte, der tidli...


Berlingske tidende

d. 3. maj 2014

af

af

Jørgen Johansen

d. 3. maj 2014


Standart

Årg. 28, nr. 3 (2014)

af

af

Victor Ovesen

Årg. 28, nr. 3 (2014)