Gå til indholdHjemmelaboratoriet : spændende forsøg for kommende forskere


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

160 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2016

genre/form

forsøg,

idebøgerOriginaludgave

2016


Anmeldelser (1)


14. sep. 2016

Hvordan laver man usynligt blæk, kæmpe skumfiduser eller filtre der kan rense vand? Fagbog med 28 forsøg og idéer, som alle kan laves hjemme ved køkkenbordet. Til alle der er vilde med eksperimenter. For 12-14 år.

Inspiration og idéer til eksperimenter man kan lave derhjemme. De 28 forsøg er inddelt i fire hovedgrupper, hver markeret med en overordnet farve. Bogen har et kort forord, inden man kommer til selve eksperimenterne. Hvert forsøg er beskrevet gennem billeder, tekst og instruktionstegninger. Alle forsøgene har også et ikon der indikere sværhedsgrad og hvor lang tid forsøget tager. Til hvert eksperiment er der en opskrift der beskriver hvilke materialer og ting der skal bruges. Bogen afsluttes med en ordliste og et stikordsregister. Er indbundet og trykt på tykt blankt papir.

Denne bog er fuld af sjove idéer og spændende forsøg. Tegninger er instruktive og lækre foto der gør det nemt at forstå hvordan forsøget udføres. Enkel og moderne i sit udtryk. Hvis man er vild med sjove eksperimenter er der timers underholdning i bogen. Kan måske også bruges som inspiration til undervisning i skolen.

Andre bøger med sjove forsøg og eksperimenter, man kan lave der hjemme kunne være Den store eksperimentbog


Store Nørd


med godt 80 forsøg eller Store NørdAndre bøger med sjove forsøg og eksperimenter, man kan lave der hjemme kunne være Den store eksperimentbog med godt 80 forsøg eller Andre bøger med sjove forsøg og eksperimenter, man kan lave der hjemme kunne være Den store eksperimentbog med godt 80 forsøg eller Store Nørd.

Lektørudtalelse

Af

Helle Laursen


Informationer og udgaver

Bog

2016