Gå til indholdHeroine


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

366 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi. Stockholm-bydelen Stallhagen er helt ude af myndighedernes kontrol, og da Helene Svensson, kaldet Heroine, bliver voldtaget og bortført, sættes Zack ind i civil og må kæmpe med tiden for at finde Helene


Anmeldelser (1)


18. apr. 2018

Stockholm-bydelen Stallhagen er helt ude af myndighedernes kontrol, og da Helene Svensson, kaldet Heroine, bliver voldtaget og bortført, sættes Zack ind i civil og må kæmpe med tiden for at finde Helene. Guf for dig, der er til hårdkogte krimier.

Allerede i prologen i seriens første bind Zack


antydes det traume, fik som 12-årig, og som er en hemmelighed, han deler med netop Helene Svensson. Det er derfor også en personlig gæld, han vil tilbagebetale, men han bliver hurtig spottet og afsløret i sin undercover-operation. Da der er store stridigheder mellem forskellige bander i Stallhagen, giver den største bandeleder ham frie hænder i 24 timer, hvor får rodet grundig op i de kriminelle miljøer assisteret af sin sårede kollega Deniz, der insisterer på at være med. Bogen er fjerde bind i det svenske makkerpars "Herkulesserien"Allerede i prologen i seriens første bind Zack antydes det traume, Zack fik som 12-årig, og som er en hemmelighed, han deler med netop Helene Svensson. Det er derfor også en personlig gæld, han vil tilbagebetale, men han bliver hurtig spottet og afsløret i sin undercover-operation. Da der er store stridigheder mellem forskellige bander i Stallhagen, giver den største bandeleder ham frie hænder i 24 timer, hvor Zack får rodet grundig op i de kriminelle miljøer assisteret af sin sårede kollega Deniz, der insisterer på at være med. Bogen er fjerde bind i det svenske makkerpars "Herkulesserien".

Det er en velskrevet, hårdkogt og meget spændende page-turner med korte kapitler med klokkeslæt som kapiteloverskrifter, så man løbende følger nedtællingen.

For læsere af Jesper Stein, Jens Lapidus, Arne Dahl og Stieg Larsson.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018