Gå til indholdHeksedrengen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

270 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

romaner,

krimiOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi. Journalisten Nora Sand indvikles i en uhyggelig sag om en professor, som myrdes på bestialsk vis og kidnapningen af en lille dreng. Er der en sammenhæng imellem de to sager? Kan Nora finde drengen inden det er for sent?


Anmeldelser (6)


1. feb. 2018

Tredje bind i serien om den danske journalist Nora Sand. Hun vikles ind i et bestialsk mord på en nigeriansk professor og kidnapningen af en lille dreng. Pludselig er Noras liv også i fare og spørgsmålet er, om der er en sammenhæng imellem mordet og drengens forsvinden. For læsere af krimier, og især for dem som holder af nordiske femikrimier.

Journalisten Nora Sand opsøges af en professor som er i livsfare pga. hans research om organiseret børnekidnapning. Kort efter findes han brutalt myrdet. Nora sætter sig for at opklare mordet på ham men vikles ind i en kidnapningssag, da sønnen af en dansk realitystjerne og en magtfuld, russisk oligark, forsvinder. Et mishandlet lig af en lille dreng dukker op i Themsen, og Nora kæmper nu for både at opklare de to mord og for selv at overleve. Første bog i serien hedder Pigerne fra Englandsbåden


Journalisten Nora Sand opsøges af en professor som er i livsfare pga. hans research om organiseret børnekidnapning. Kort efter findes han brutalt myrdet. Nora sætter sig for at opklare mordet på ham men vikles ind i en kidnapningssag, da sønnen af en dansk realitystjerne og en magtfuld, russisk oligark, forsvinder. Et mishandlet lig af en lille dreng dukker op i Themsen, og Nora kæmper nu for både at opklare de to mord og for selv at overleve. Første bog i serien hedder Pigerne fra Englandsbåden.

Spændende og uhyggelig krimi, som både er velskrevet og med et godt plot. Underholdningen er sikret fra første til sidste side.

Der findes en del nordiske krimier hvor hovedpersonen er en kvindelig journalist. En af de mest kendte er serien om journalisten Annika Bengtzon, som anbefales hvis man ønsker en lignende krimi. Serien er skrevet af Liza Marklund og første bind i serien hedder Hedebølge


Der findes en del nordiske krimier hvor hovedpersonen er en kvindelig journalist. En af de mest kendte er serien om journalisten Annika Bengtzon, som anbefales hvis man ønsker en lignende krimi. Serien er skrevet af Liza Marklund og første bind i serien hedder Hedebølge.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Klara Bæhr

2018-02-21

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 10. mar. 2018

Politiken

Af

Erik Jensen (f. 1960)

d. 10. mar. 2018

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 5. mar. 2018

Information

Af

Erik Skyum-Nielsen

d. 16. mar. 2018


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2018

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018

Punktskrift

2018