Gå til indholdHawai'i : naturens mesterværk


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

140 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Beskrivelse af Hawaii og befolkningen. Med afsnit om øernes opståen, den første indvandring fra Polynesien og det senere kultursammenstød, da ny indvandring fandt sted, den storslåede natur, det pulserende byliv, surfernes paradis, angrebet på Pearl Harbor, historiske steder og de forskellige øers kendetegn


Anmeldelser (1)


20. aug. 2018

En passioneret beskrivelse af øriget Hawaii og dets befolkning. Bogen kan læses af alle med interesse for Hawaii.

Et besøg på Hawaii satte en passion i gang hos forfatteren, der nu har besøgt øriget flere gange. Hun beretter om øernes opståen, den første indvandring fra Polynesien og det senere kultursammenstød, da ny indvandring fandt sted. Der er en rundtur i ørigets storslåede natur, pulserende byliv, surfernes paradis, angrebet på Pearl Harbor og historiske steder. Aase Thomassen beskriver de forskellige øers særlige kendetegn, og overordnet fortæller hun om den generelle kultur og befolkningen i øriget. Bogen indeholder mange fotos, der understøtter teksten.

En rigtig fin bog, der giver et godt indblik i Hawaiis kultur- og naturliv. Der er fra forfatterens side en tydelig passion for øriget, og hun formår at komme godt omkring emnet. Bogen er ikke ment som en rejseguide, men er i følge forfatterens selv et redskab til at opnå baggrundsviden om øriget.

Der findes ikke umiddelbart megen litteratur på dansk med baggrundsviden om Hawaii, men der er selvfølgelig den klassiske rejseguide Politikens visuelle guide - Hawaii


Der findes ikke umiddelbart megen litteratur på dansk med baggrundsviden om Hawaii, men der er selvfølgelig den klassiske rejseguide Politikens visuelle guide - Hawaii.

Lektørudtalelse

Af

Louise Urban Andersen


Informationer og udgaver

Bog

2018