Gå til indholdHavets børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

401 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Rebekka er højgravid og bor i Afrika. En dag, da hun og hendes mor er på vej til sygehuset, kører chaufføren galt. Rebekka mister sin mor og sit ufødte barn. Men 17 år senere fortæller hendes far hende, at datteren lever


Anmeldelser (3)


13. jun. 2018

En gedigen spændingsroman om Rebekka der, i en voldsom bilulykke i Afrika, mister både sin mor og sit ufødte barn. 17 år senere, da Rebekka får konstateret livstruende kræft, fortæller hendes far hende, at datteren lever. Det bliver en ikke ufarlig rejse verden rundt for Rebekka, i jagten på at finde datteren. For alle læsere af spændingsromaner.

Imens den dødssyge Rebekka rejser til Afrika og Europa for at finde datteren, findes en afrikansk kvinde myrdet i København. Drabsefterforskeren Kim får til opgave at opklare det bestialske og voldsomme mord, men snart går det op for Kim, at der er tale om en større konspiration. Men hvem kan han stole på? Og hvorfor har morderen skåret en kropsdel af den myrdede kvinde og har taget det med sig? Brik for brik samles puslespillet, som tilsammen udgør et hele af uretfærdighed, håb, mørke og om at række ud efter kærligheden og hinanden, på tværs af kontinenter.

Ufattelig spændende og velskrevet roman, som alle med hang til spænding bør unde sig selv at læse. Denne roman er en farverig palet bestående af bl.a. kærlighed, sorg, desperation, vold og omsorg, krydret med et mord som politiet skal opklare. Det er en pageturner, som kryber helt ind under huden på læseren.

Ønsker man at en anden spændingsbog som også foregår hovedsageligt i Afrika, kan bogen Den standhaftige gartner


anbefales. Den har mange af de samme "lag" som "Havets børn", fx spænding, kærlighed og opklaringen af et mordØnsker man at en anden spændingsbog som også foregår hovedsageligt i Afrika, kan bogen Den standhaftige gartner anbefales. Den har mange af de samme "lag" som "Havets børn", fx spænding, kærlighed og opklaringen af et mord.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Hanne Guldhammer Møller

2018-09-26

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 16. jul. 2018


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018