Gå til indholdHavestue med søudsigt : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

244 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Da Nora opdager, at hendes dominerende kæreste har været hende utro, flygter hun fra det hele og lejer en hytte i barndomsbyen Leksand. Her forsøger hun at komme på fode og må nødtvunget tage imod hjælp fra sin rige nabo. Hjertevarm feel-good for alle, der elsker familiedrama, sne og lykkelige slutninger


Anmeldelser (1)


29. okt. 2021

Da Nora opdager, at hendes dominerende kæreste har været hende utro, flygter hun fra det hele og lejer en hytte i barndomsbyen Leksand. Her forsøger hun at komme på fode og må nødtvunget tage imod hjælp fra sin rige nabo. Hjertevarm feel-good for alle, der elsker familiedrama, sne og lykkelige slutninger.

Nora har ikke været tilbage i barndomsbyen i mange år. Byen gemmer på fortidens traumer, der gjorde, at hun både mistede sin mor og herefter kontakten til sin elskede bedstefar. Nu er hun rejst fra sin kontrollerende kæreste og vil klare sig selv. Hun skal bare lige have fundet et job og allervigtigst finde ud af at varme den kolde hytte ved søens bred op. Da naboen Viktor kommer for at hjælpe, må hun nødtvunget tage imod hans hjælp. Tiltrækningen gnistrer, men tør hun lukke nogen ind i sit liv igen? Sideløbende møder den fallerede forfatter, Claes, en dement mand, Torsten, med en rørende livshistorie. Måske kan netop den historie sætte gang i forfatterkarrieren igen? I hvert fald gemmer Torstens historie svarene på nogle af Noras barndomstraumer.

Sød historie, som dog ikke kommer rigtigt i dybden på alle sidehistorierne, uden at det af den grund ødelægger den varme, underholdende roman. Her er både sne, familielykke og ikke mindst romantisk kærlighed kombineret med en lille smule julehygge - og så kan man heller ikke bede om mere.

Der er skruet helt op for julehyggen i Jenny Fagerlunds 24 gode gerninger


Der er skruet helt op for julehyggen i Jenny Fagerlunds 24 gode gerninger.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021