Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn

Hamster


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

32 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Ophav

Pat Jacobs(forfatter)

Leif Schack-Nielsen(oversætter)
Målgruppe

til børn


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. sep. 2017

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 12. sep. 2017

Fagbog i serien "Kæledyr" med alt hvad man bør vide om hamstere. Bogen har flotte billeder og sjove fakta - det hele afrundes med en quiz. Oplæsning fra 6 år og selvlæsning fra 10 år.

Ligesom de øvrige bøger i serien indledes bogen med en fysisk beskrivelse af en hamster, gennemgang af forskellige racer, gode råd og overvejelser man skal gøre sig inden anskaffelse. Så gennemgås udstyr, foder, pasning, sundhed og sikkerhed. Til sidst fortælles om hamsterens adfærd, kommunikation, træning, sjov og leg. Bogen afsluttes med en quiz, hvor alle svarene kan findes i bogen. Der er en ordliste med forklaring på svære ord og et stikordsregister. I serien "Kæledyr" findes også bøger om marsvin, kat, hund og kanin.

De mange information suppleres af fine fotos af hamstere i forskellige situationer. Teksten er lidt svær, men er fint samlet i små afsnit med tydelige overskrifter, så man kan læse de ting, som man er interesseret i.

Af nyere fagbøger findes HamsterHamster


fra serien "Fagklub. Grøn", den er lettere og indeholder ikke så mange oplysninger. af Georg Gassner er meget grundig, men også sværereAf nyere fagbøger findes fra serien "Fagklub. Grøn", den er lettere og indeholder ikke så mange oplysninger. af Georg Gassner er meget grundig, men også sværere.Informationer og udgaver

2017

Bog

Pat Jacobs

Flachs