Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Ham

Del 1 af HamDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

304 sider

Udgivet

2018

Ophav

Elle Kennedy(forfatter)

Sarina Bowen(forfatter)

Sarah Louise Pedersen(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, erotiske romaner, romaner

Beskrivelse


Jamie Canning og Ryan Wesley er ishockeyspillere og gamle barndomsvenner. Den ene er til mænd, den anden er ikke. Men ingen af dem, kan modstå den tiltrækning der opstår mellem dem


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. jul. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 31. jul. 2018

Jamie Channing og Ryan Wesley er ishockeyspillere og gamle barndomsvenner. Den ene er til mænd, den anden er ikke. Men ingen af dem, kan modstå tiltrækningen mellem dem. Hed erotik for både kvindelige og mandlige fans af erotiske bøger.

i "Ham" har Jamie aldrig fundet ud af, hvorfor han mistede kontakten til sin bedste ven. Godt nok havde de en enkelt nats fuldesex, men det bør vel ikke kunne ødelægge så meget? Ryan er homoseksuel og Jamie er kun til uforpligtende sex med kvinder. De står begge overfor deres gennembrud som professionelle hockeyspillere. Men en sommer som frivillige trænere på deres barndoms hockeylejr sætter gang i både de seksuelle eksperimenter og hede følelser. I "Os" har Ryan fuld gang i sin professionelle karriere, mens Jamie har fået job som ungdomstræner. De bor sammen, men holder deres forhold hemmeligt af hensyn til Ryans karriere. Men usikkerhed og jalousi får alt for meget spillerum, når Ryan altid er ude og rejse med sit hold og Jamie "bare" skal være den støttende roommate. Elle Kennedy har skrevet denne nye serie "Him" sammen med Sarina Bowen, der ikke tidligere er udkommet på dansk.

Den hede sex bliver bestemt ikke mindre hot af at den her foregår mellem 2 mænd. Her er masser af eksplicit sex og en varm kærlighedshistorie, som er fuldt ud på højde med Elle Kennedys øvrige bøger.

Der findes ikke mange bøger om ung, homoseksuel kærlighed, men Historien om en drengaf Line Lybecker er et godt bud.Informationer og udgaver

2018

Bog

Elle Kennedy

Flamingo, 1. udgave

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Ari Alexander Andersen, Jakob Femerling Andersen

Flamingo

2018

E-bog

Elle Kennedy

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2018

Lydbog (online)

indlæser: Ari Alexander Andersen, Jakob Femerling Andersen

Flamingo