Gå til indholdHad & huse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

51 sider

Udgivet

2015

genre/form

dramatikOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Skuespil. Frederik og Anne er nybagte forældre og igang med at bygge hus færdigt. I ventetiden bor de hos hans alkoholiserede mor og hendes misantropiske søster, mens deres forhold krakalerer. 4-5 roller (3-4 kvinder, 1 mand), 1 location. Varighed: Ca. 75 min.


Anmeldelser (1)


2. feb. 2015

Frederik og Anne er nybagte forældre og igang med at bygge hus færdigt. I ventetiden bor de hos hans alkoholiserede mor og hendes misantropiske søster, mens deres forhold krakalerer. For 3-4 kvinder og 1 mand og dramalæsere.

Et grusomt stykke om især de to ældre søstre og deres vidt forskellige syn på tilværelsen, der viser sig at gå tilbage til deres barn- og ungdom. Frederik og Anne har også deres problemer med hinanden, hvor han benytter enhver lejlighed til at være fraværende og hun har problemer med sin nye moderrolle. Reinhold har tidligere udgivet et skuespil, en digtsamlingen og senest romanen Der er aldrig hjul på en drømmeseng


Et grusomt stykke om især de to ældre søstre og deres vidt forskellige syn på tilværelsen, der viser sig at gå tilbage til deres barn- og ungdom. Frederik og Anne har også deres problemer med hinanden, hvor han benytter enhver lejlighed til at være fraværende og hun har problemer med sin nye moderrolle. Reinhold har tidligere udgivet et skuespil, en digtsamlingen og senest romanen Der er aldrig hjul på en drømmeseng.

Det er et rigtig fint lille stykke om hvordan både parforhold og søskendeforhold kan slide på livet.

Tematisk er grusomhederne næsten som hos Lars Norén. Reinholds andet skuespil Løgnerne


er også et familiedramaTematisk er grusomhederne næsten som hos Lars Norén. Reinholds andet skuespil Løgnerne er også et familiedrama.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson


Informationer og udgaver

Bog

2015

Ebog

2015