Gå til indholdGruppehop, kålormestafet og andre lege : 102 indendørs- og udendørs lege for børn og voksne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

218 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Enkle beskrivelser af mere end 100 aktiviteter, som er nemme at gå til. For hver aktivitet er angivet antal deltagere, alder og varighed


Anmeldelser (1)


3. feb. 2017

Står du og skal planlægge børnefødselsdag, firmafest, polterabend eller noget helt fjerde? I denne bog finder du masser af idéer til sjove og festlige lege til enhver anledning og smag.

Bogens forfatter er spiludvikler og har i denne bog samlet over 100 forskellige lege. Der er lege du bliver snavset eller våd af, lege der kræver meget plads - eller slet ingen - og lege du ikke kan komme igennem uden minimum ét latteranfald! På hver af bogens opslag findes en ny aktivitet, der beskrives med en kort tekst, foruden angivelser om blandt andet antal deltagere og hold, alder, varighed og om man skal være ude eller inde. Disse angivelser er tilrettelagt i et skema med små piktogrammer. Forrest i bogen finder man desuden et stort skema, hvor man kan orientere sig i alle bogens lege i forhold de førnævnte angivelser.

Bogen er overskuelig og let at gå til. Legene er kort og præcist beskrevet og man kan hurtigt og nemt sætte sig ind i dem. Skemaerne - både dem ved de enkelte lege og det store, hvor alle legene figurerer - fungerer godt, og anskueliggør hvilke lege, der kan anvendes til ens formål og med de rammer, man har til rådighed. En lidt intetsigende forside, der desværre ikke formidler indholdet ret godt.

Det er i denne sammenhæng ikke til at komme udenom Politikens store legebog


, der rummer et sandt overflødighedshorn af glimrende lege, dog primært til børn, hvor denne henvender sig til alle aldreDet er i denne sammenhæng ikke til at komme udenom Politikens store legebog, der rummer et sandt overflødighedshorn af glimrende lege, dog primært til børn, hvor denne henvender sig til alle aldre.

Lektørudtalelse

Af

Signe Rugtved Andersen


Informationer og udgaver

Bog

2017

Ebog

2017