Gå til indholdGPS til dit nye arbejdsliv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

200 sider

Udgivet

2013

Originaludgave

2013


Beskrivelse


GPS står for at Genopdage det, du arbejder for, at Positionere sig og at Skabe sin egen hylde. Man skal måske ikke skifte arbejdsplads. Mange kan man finde kaldet der, hvor de arbejder, hvis de ikke lader sig begrænse af uddannelse og cv


Anmeldelser (1)


15. nov. 2013

Henvender sig til alle der har behov for at ændre deres arbejdsliv, så det giver mere mening. Bogen er letlæst, og den kan bruges til selvcoaching med cases og øvelser.

GPS står for at Genopdage det, du arbejder for, at Positionere sig og at Skabe sin egen hylde. Man skal måske ikke skifte arbejdsplads for at arbejde med sit karrierekald, evt. kan man finde kaldet der, hvor man arbejder, hvis man ikke lader sig begrænse af uddannelse og cv. Det handler heller ikke altid om ny uddannelse, måske skal man fokusere anderledes. Forfatterne ønsker at hjælpe folk til at afdække, hvad man virkelig vil arbejde for, hvad det præcis er, der kalder indefra, snarere end at man bare har et job, fordi man har den uddannelse og tjener penge på det. Efter et forord af fremtidsforsker Anne Skare Nielsen følger 3 afsnit, der forklarer de tre fokuspunkter i GPS konceptet, og der sluttes af med ti handlemuligheder. De to forfattere har firmaet karrierekald.dk. Jette Bülck er ergoterapeut, coach og mentoruddannet, mens Line Dahl er brand-strateg og tekstforfatter.

Pernille Melsteds Find din passion på 4 uger handler om noget af det samme, men har en lidt anden vinkel og er i en mere populær form. Nyt er det i denne GPS bog, at man måske skal søge i sit nuværende job ved at fokusere anderledes.

Et interessant bud på at afklare hvad det er, man ønsker at bidrage med. Følger fint tidens trend, nemlig at man skal bidrage til fællesskabet, snarere end at udvikle sit eget ego.

Lektørudtalelse

Af

Jette Landberg


Informationer og udgaver

Bog

2013

Ebog

2013