Gå til indholdBøger / faglitteratur / håndbøger

Giv din hund og kat et sundt liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

291 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav
Genre og formhåndbøger

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. jul. 2013

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 5. jul. 2013

Almindelige hunde og katteejere, der er åbne overfor at eksperimentere med mere alternative behandlingsformer, får her en grundig introduktion til at håndtere deres kæledyrs helbredsproblemer.

LBH er uddannet som dyrlæge i Danmark, men har efterfølgende specialiseret sig i smådyrspraksis med afsæt i mere alternative behandlingsformer i England. Hendes bog falder i tre dele. Første del beskriver det sunde dyreliv fra hvalp/killing til alderdom og aflivning. Anden del introducerer de forskellige alternative behandlingsformer, hun arbejder med, og endelig er der konkrete forslag til hvordan man behandler forskellige sygdomme og dysfunktioner. Hun skriver ligefremt og uden fagudtryk, og når rigtig meget fra indkøring af det nye kæledyr over introduktion til forskellige teknikker til konkrete behandlingsforslag, men som almindelig læser er det svært at fastholde overblikket over de mange meget korte kapitler og afsnit, og behandlingen af hunde og katte i samme bog er ikke en udelt fordel for dem, der kun har den ene af arterne. Der er udmærkede litteratur- og linklister, og stikordsregistret hjælper en smule på overblikket.

I Frogles Politikens bog om den sunde hund og Politikens bog om den sunde kat er forfatteren også traditionel dyrlæge, der inddrager alternativ behandling, men i noget mindre grad end her.

Omfattende bog om hunde og kattes helbred, der inddrager en række alternative praksisser, men som også har afsæt i ganske almindelig veterinær grundviden.


Nyt aspekt

Årg. 46, nr. 1 (2014)

af

af

Vianne Friis-Mikkelsen

Årg. 46, nr. 1 (2014)Informationer og udgaver

2016

Bog

Lise Bang Hansen

EgoLibris, 2. udgave

2013

Bog

Lise Bang Hansen

Indblik, 1. udgave

2014

E-bog

Lise Bang Hansen

Indblik, 1. e-bogs-udgave