Gå til indholdGiftige nåle


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

410 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Krimi om efterforskningschef Francis Sullivan, der skal opklare en mulig seriemorders brutale forbrydelser mod kvinder. Da der findes en tatovering på det første offer, peger noget i retning af en morbid dødsmærkning af kvinderne. For læsere af brutale krimier


Anmeldelser (1)


6. apr. 2021

Krimi om efterforskningschef Francis Sullivan, der skal opklare en mulig seriemorders brutale forbrydelser mod kvinder. Da der findes en tatovering på det første offer, peger noget i retning af en morbid dødsmærkning af kvinderne. For læsere af brutale krimier.

I denne efterfølger til Tatotyven


møder læseren endnu en gang efterforskeren Francis Sullivan. Under en hedebølge bliver en ung kvinde brutalt overfaldet på vej hjem fra nattelivet og må efterfølgende kæmpe for livet på sygehuset. Hun klarer den dog ikke og dør et døgn senere. Man finder en tatovering på hendes krop. Tatoveringen har muligvis en tæt forbindelse til hendes død. Francis Sullivan bliver sat på sagen, og da der senere forsvinder endnu en ung kvinde, ser det mere og mere ud til, at der er en seriemorder på spil i Brighton, England. Sullivan og hans teams efterforskning peger på Sullivans tidligere elskerindes søn, Alex Mullins, som mistænkt og pludselig bliver privatliv og efterforskning blandet sammenI denne efterfølger til Tatotyven møder læseren endnu en gang efterforskeren Francis Sullivan. Under en hedebølge bliver en ung kvinde brutalt overfaldet på vej hjem fra nattelivet og må efterfølgende kæmpe for livet på sygehuset. Hun klarer den dog ikke og dør et døgn senere. Man finder en tatovering på hendes krop. Tatoveringen har muligvis en tæt forbindelse til hendes død. Francis Sullivan bliver sat på sagen, og da der senere forsvinder endnu en ung kvinde, ser det mere og mere ud til, at der er en seriemorder på spil i Brighton, England. Sullivan og hans teams efterforskning peger på Sullivans tidligere elskerindes søn, Alex Mullins, som mistænkt og pludselig bliver privatliv og efterforskning blandet sammen.

Velskrevet og spændingsfyldt krimi, hvor der sker noget hele tiden. Forfatteren viser god forståelse og kendskab til efterforskning og lægevidenskab. Samtidig er aspektet omkring tatoveringernes rolle i forbrydelserne et kuriøst indslag. Man skal være til relativt barske og brutale beskrivelser.

Chris Carters Krucifiks morderen


Det sorte ekko


og Michael Connellys Det sorte ekko er eksempler på lignende læsningChris Carters Krucifiks morderen og Michael Connellys er eksempler på lignende læsningChris Carters Krucifiks morderen og Michael Connellys Det sorte ekko er eksempler på lignende læsning.

Lektørudtalelse

Af

Martin Minka Jensen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021