Gå til indholdGespenster : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

275 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Et kærlighedsforhold med mange bump på vejen mellem danske Martin og norske Sigrid. En bog om elskovssygen og jagten på det rigtige parforhold. Kan læses af alle, som er interesseret i kærlighedens (vild)veje


Anmeldelser (1)


3. sep. 2021

Et kærlighedsforhold med mange bump på vejen mellem danske Martin og norske Sigrid. En bog om elskovssygen og jagten på det rigtige parforhold. Kan læses af alle, som er interesseret i kærlighedens (vild)veje.

Efter Martin ikke mere er sammen med sin ekskæreste, den forlorne, møder han Sigrid på en festival i Danmark. På trods af, at hun bor i Grimstad i Norge og han i København, indleder de et heftigt forhold. Men efter den første forelskelse har lagt sig, viser Sigrid følelsesmæssige udsving, og snart har de masser af konflikter og skænderier. Da Martin er arbejdsløs, og Sigrid forsøger at slå igennem som kunstner, er pengene få og konstant til diskussion. Samtidig står den norske svigerfamilie med svigermoren i baggrunden som en skygge fyldt med mørke hemmeligheder. Snart er det kun sex, som binder dem sammen - og så Martins hang til kærlighedssygen.

En godt skrevet historie med nerve og kant. Sproget flyder for det meste let med ofte bidende og groteske dialoger. Sideløbende med den heftige kærlighedshistorie er det også et skarpt satirisk portræt af et Norge med mindreværdskomplekser. Med det direkte sprog vil historien nok mest henvende sig til en yngre målgruppe. En spændende debutbog.

Med den søgende mand i hovedrollen er der noget Jacob Weinreich over bogen. Som fx i Mellemlandinger


, hvor hovedpersoner også er på jagt efter kærlighed og identitet på tværs af landegrænserMed den søgende mand i hovedrollen er der noget Jacob Weinreich over bogen. Som fx i Mellemlandinger, hvor hovedpersoner også er på jagt efter kærlighed og identitet på tværs af landegrænser.

Lektørudtalelse

Af

Michael Linde Larsen


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020