Gå til indholdGenopfind dit liv : seniorlivets psykologi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

217 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Originaludgave

2016


Beskrivelse


En guide til kommende pensionister om seniorlivet med praktiske råd, inspiration, spørgsmål, svar, og med særlig fokus på de psykologiske aspekter ved det, at blive ældre


Anmeldelser (1)


8. mar. 2016

En guide til kommende pensionister om seniorlivet med praktiske råd, inspiration, spørgsmål og svar.

Professor ved California State University, Kenneth Shultz, beskriver i denne guide, baseret på især amerikansk psykologisk forskning, overgangen fra arbejdsliv til pensionisttilværelse. I 6 kapitler med hvert sit tema behandler bogen en lang række af de spørgsmål, der opstår ved denne omfattende ændring i livet. Hvert emne behandles på en dobbeltside. Udover tekst er der diverse tabeller, tekst- og faktabokse til at understøtte indholdet. Bogen rummer en lang række råd, ideer og inspiration til de forskellige overgangsstadier.

En praktisk guide, som med meget fokus på psykologiske aspekter, sagtens kan finde anvendelse for kommende danske pensionister trods et amerikanske udgangspunkt. Den kan umiddelbart virke lidt forvirrende i sin layout med mange farver og forholdsvis lidt regulær tekst, men ved nærmere gennemlæsning gør det bogen både inspirerende og let anvendelig. En kompetent forfatter, som formidler sin viden og rådgivning kort og præcis uden dybtgående svar, men som berører alle vigtige aspekter.

Der findes ikke tilsvarende litteratur, som behandler seniorlivets psykologi i bred forstand. En tredje karriere


Plus-alderen


beskriver også de ændringer der sker når man trækker sig fra arbejdslivet. I Plus-alderen gøres op med myter om generation 50+Der findes ikke tilsvarende litteratur, som behandler seniorlivets psykologi i bred forstand. En tredje karriere beskriver også de ændringer der sker når man trækker sig fra arbejdslivet. I gøres op med myter om generation 50+Der findes ikke tilsvarende litteratur, som behandler seniorlivets psykologi i bred forstand. En tredje karriere beskriver også de ændringer der sker når man trækker sig fra arbejdslivet. I Plus-alderen gøres op med myter om generation 50+.

Lektørudtalelse

Af

Bent Birk Kristensen


Informationer og udgaver

Ebog

2016

Bog

2015