Gå til indholdGarderobemanifestet : 10 gode grunde til at genoverveje dit næste køb


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

207 sider: ill.

Udgivet

2021

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Et opråb til forbrugere om, at vi skal forholde os mere kritisk til, hvilket tøj vi køber og hvor meget vi køber


Anmeldelser (1)


15. jan. 2021

Et opråb til forbrugere om, at vi skal forholde os mere kritisk til, hvilket tøj vi køber og hvor meget vi køber.

Tina Werborg har nu været tøjaktivist i fem år. Det vil sige, at hun er med i tøjbevægelsen mod en ny og bedre tøjkultur. Bevægelsen vil gøre op med vores forbrug af "fast fashion"-tøj, fejlkøb, det at smide tøj ud og ikke købe bæredygtigt. Forfatteren vil gerne have dig som forbruger til at fokusere på det tøj, du allerede har i skabet. Hvordan får du ryddet ud, så kun det du holder allermest af hænger tilbage? Hvordan identificerer du din stil og dine favoritfibre og hvordan styler du dit tøj, så du bliver forelsket i det igen? Alt sammen for at stoppe vores massive forbrug af tøj, da tøjindustrien forurener meget og arbejdsvilkårene for arbejderne i tøjindustrien ikke altid er gode. Det er efterhånden udbredt at tage stilling til, hvor vores mad kommer fra, og nu er turen kommet til tøj. Bogen indeholder både faktuelle informationer fx om de forskellige slags fibre tøj bliver produceret af, hvordan du køber genbrug, samt et afsnit hvor du lærer at sy knapper i.

En rigtig fin og letlæst bog som vil berøre alle, der elsker at købe tøj. Praktiske råd som er lige til at gå til og eksperimenter om fx tøjbytte, som giver læseren stof til eftertanke. Layoutet er pænt og de mange opsummeringer sidst i kapitlerne gør, at du nemt kan få hovedpointerne genopfrisket.

Bogens emner er også omdrejningspunktet i bøgerne Klæd dig bedre


Klimaguiden


og KlimaguidenBogens emner er også omdrejningspunktet i bøgerne Klæd dig bedre og Bogens emner er også omdrejningspunktet i bøgerne Klæd dig bedre og Klimaguiden.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Louise Grøngaard


Informationer og udgaver

Bog

2021

Ebog

2021

Lydbog (net)

2021