Gå til indholdGalgens bog


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

318 sider

Udgivet

2022

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


Fundet af en hårdt såret kvinde og en lille pige, sætter gang i en lavine af begivenheder, som relaterer til en hændelse i fortiden, som nogle vil gøre alt for at skjule. Neglebidende norsk spænding som vil holde dig fanget indtil sidste side. Anbefales alle der sætter pris på en god blanding af thriller og klassisk nordisk krimi


Anmeldelser (2)


17. jun. 2022

Fundet af en hårdt såret kvinde og en lille pige, sætter gang i en lavine af begivenheder, som relaterer til en hændelse i fortiden, som nogle vil gøre alt for at skjule. Neglebidende norsk spænding som vil holde dig fanget indtil sidste side. Anbefales alle der sætter pris på en god blanding af thriller og klassisk nordisk krimi.

Norske Thomas Enger er ophavsmand til de populære krimiserier "Emma Ramm og Alexander Blix" og "En Henning Juul-krimi". Nærværende bog er en selvstændig udgivelse, og handler om Eva som mirakuløst har overlevet et attentat på hendes liv. Hvorfor hun skulle myrdes er et mysterium, og der venter politiefterforskerne Waage og Hedda en svær sag, hvor det eneste vidne er en lille traumatiseret pige. Flere spor peger dog mod en hændelse i fortiden og involverer Evas far, som forsvandt for nogle år siden. Men magtfulde mennesker vil gøre alt for at hændelsen forbliver en hemmelighed, og i kulissen lurer en brutal seriemorder.

Spændende og velkomponeret krimi, med et godt flow. Det er gedigent håndværk, og som læser er man fanget indtil de sidste hæsblæsende sider. Bogen er let at læse, men der er en del skift i tid og synsvinkel. Plottet kan derfor virke lidt uoverskueligt til at starte med, men det giver hurtigt mening.

De mange skift i tid og perspektiv giver mindelser om Camilla Läckbergs første bøger. Ellers er det nærliggende at sammenligne med Jørn Lier Horst, Håkan Nesser, og Kjetil Try.

Lektørudtalelse

Af

Steffen Gordon Nielsen

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 25. jun. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (cd-mp3)

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022