Gå til indholdGadedrengen : historien om Kim Larsen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

101 sider

Udgivet

2015

genre/form

biografierOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Historien om sangeren og sangskriveren Kim Larsen (f. 1945) der i samspil med sin omverden skriver sange om kærligheden, livet og det samfund, han kritisk debatterer


Anmeldelser (1)


31. jul. 2015

Letlæst biografi om Kim Larsen for unge og voksne.

Historien om Kim Larsen fra barndom til ungdommen på Sofiegården og dannelsen af Gasolin. Trangen til at afprøve solokarrieren og det mislykkede eventyr i USA.

Bogen er skrevet i et enkelt og ligefremt sprog. Den har en meget personlig tone med en grundlæggende sympati for hovedpersonen i såvel medgang og modgang. Betoner Kim Larsens store betydning for dansk musik, sprog og kultur. Kommer nuanceret rundt om personen trods den korte og enkle form. Udkommer i letlæsningsserien "Greyline", men er i den lidt sværere ende i forhold til de øvrige i serien.

I serien er bl.a. udkommet Ulykken i Skejby


Kuglerne og fantasien


Larsen


. Der findes flere biografier om KL, bl.a. Kuglerne og fantasien og Peder Bundgaards LarsenI serien er bl.a. udkommet Ulykken i Skejby. Der findes flere biografier om KL, bl.a. og Peder Bundgaards LarsenI serien er bl.a. udkommet Ulykken i Skejby. Der findes flere biografier om KL, bl.a. Kuglerne og fantasien og Peder Bundgaards I serien er bl.a. udkommet Ulykken i Skejby. Der findes flere biografier om KL, bl.a. Kuglerne og fantasien og Peder Bundgaards Larsen.

Lektørudtalelse

Af

Jytte Bræmer


Informationer og udgaver

Bog

2015

Ebog

2015